JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 HP marka 19" Diamondtron (gercek flat) CRT ekranimi satiyorum. Temiz durumda olup evde kullanildi. http://www.hp.com/hpinfo/newsroom/press_kits/2002/ia32/hpP930DataSheet.pdf adresinde detayli bilgiyi gorebilirsiniz. Fiyati pazarliksiz 250 USD. Istanbul'dayim. Ilgilenenler ozel mesaj atabilir. Tesekkurler...[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 nasıl ya.. tft diil dimi bildigimiz düz ekran ince olmayan monitör degilmi bu? 2 ay olmadı Lg 19'' flatron alalı 220+kdv. bunun farkı nedir?[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Aldigin LG'nin ozellikleri modeli nedir? P930 ile kiyaslamak isterim. P930'un en buyuk ozelligi Diamondtron Natural flat olmasi. Goruntu kalitesini gormelisin. Tabii benim icin farketmez dersen haklisin. Burada Flatron ile Trinitron ve Diamondtron karsilastirma detaylarina girmeyelim. Bir yere varilmaz sanirim :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar