Thulann Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Arkadaşlar sizlerden yrd istiorum makinamda garip bi sorun var iblgisayarımı yeniledim 3 ay sonra son 1 haftadır bu sorun basıma gelior bilgisayar bi anda donuor ve res atıor kendine bazende donamdan res atıor hatta bi kere actım makina 4 saat acık kaldı dvd fln ızledık hıc bısı olmadı sorunsuz kapattım ertesı gun actım cat attı ekndıne bı anda makınaya format attım virus taraması yapıorum virüs bulamıor kasanın ıcınde neon vardı onu kapattım aacab gucte sorun mu var dıe oda yaarar saglamadı artık napcamı sasırdım elektrık kablolarında fln bısı vardır dıe 3 lü prizi degistiridm gene bişi olmadı artık ben cozemedım sorun ne neden res atıo makına kendıne durduk yere :( yrdmcı olacak var ısleıtm sıstemım Win Xp Pentium 4 3.0ghz 1024DDR Ram var 80gb harddisk var fln filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya işlemci aşırı ısınıyordur ya da power suply yetersiz kalıyordur veya voltaj düşüyordur.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya da çift ram varsa uyumsuzluk yapiyor olabilir... hatta ve hatta fanlar çalışmıyor olabilir....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bios update et en güncel sürümüne anakart sürücülerini kontrol et[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar