X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arkadaşlar aranızda elinde hazır inmiş EU beta client olan var mı? ELimizde hazır US client var ama malesef o eu da çalışmayacak.. Bu sebepten ötürü: Elinde güzel bir EU CLIENT olan varsa bi zahmet cevap veriversin hem allah rızası için, hemde mutual bir kazanç yaşayabiliriz karşılıklı( anime - filim vs.) HDD getireyim çekelim internetten indirmek inanılmaz kasmaya başladı Son bir not bu teklifim izmirdeki tüm arkadaşlarıma geçerlidir. İşin içinde maddi kazanç söz konusu değildir. EU CLIENT a karşı sunduklarım birer teşekkür göstergesidir. Bu teşekkür göstergelerini de bulmak kolay değildir. İlgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum. Teşekkür olarak sunabileceklerim: Cowboy Beebop - 26 bölüm Macross Zero - 5 bölüm OVA Rouroni Kenshin - 4 bölüm OVA Love hina 26 bölüm + 2 bölüm OVA Love hina again 3 bölüm Evangelion 26 bölüm Vandread 1st stage 13 - 2nd stage 13 bölüm... Bunlardan herhangi ikisini takas etmeye hazırım. Saygılarımla... Not: Daha fazla veremem + Bu teklifim 1 hafta için geçerlidir 1 hafta sonra zaten benim DL neredeyse yarılanacak o saatten sonra da indiririm artık... [Bu mesaj X-calibuR tarafından 03 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben çektim ama bozuk Çıktı beklersen çekerim tekrar :) Ayrıca bende arıyorum aynen bende bi dolu şey verebilirim[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 final beta acılınca anasayfada offical downloader ve netlimiter ı kullanarak cok rahat cekilebilir.
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İzmirde eu beta isteyen var mı? Patch i ile beraber 2.5 GB. İnmiş durumda ve HDD min içinde şu anda dinleniyor! :D
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben BEN ben Lütfen abi Nerdesin ne zman alayım söleyiver. İzmirin neresinde olursan ol gelirim. Özel msgdan msn falan varsa gönderirsen konuşabiliriz.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: 2ainteractive, 03 Ocak 2005 17:30 tarihinde demiş ki: final beta acılınca anasayfada offical downloader ve netlimiter ı kullanarak cok rahat cekilebilir. emin misin?biri bi yere upload etmediği sürece rahat indiremezsiniz bence[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Şuanda da official DLer kullanarak indirebilirsiniz ve netlimiter olmasada (bu download hızınızı arttırmaz) gayet güzel iniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Spawn arkadaşım salı ya da çarşamba verebilirim sanırım client ı SOrunlu inmiş malesef :( official sitesinden indiricem.
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 net limiter kullanmazsanız 12 senede belki download edersiniz cunku upload yapıyor netlimiterla upload u 1 e cekince cok rahat iniyor eger netlimiter sız cekicem diyosanız downloaderda disable p2p file transfer diyor ordaki kutucugu isaretleyin upload yapmazsınız fakat tam perf cekmez.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/ aha burda client hem eu hem usa ben burdan indirdim 120 Kb/s isteyen baska ftp de verebilirm
Cengaver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bide username passini atsan super olacakmis
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 username pass gerekmez ama dolu olabilir falshfxp atrzi bit ftp programi kullanin ve otomatige baglayin gireceksiniz elbet
Öne çıkan mesajlar