X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Arkadaşlar aranızda elinde hazır inmiş EU beta client olan var mı? ELimizde hazır US client var ama malesef o eu da çalışmayacak.. Bu sebepten ötürü: Elinde güzel bir EU CLIENT olan varsa bi zahmet cevap veriversin hem allah rızası için, hemde mutual bir kazanç yaşayabiliriz karşılıklı( anime - filim vs.) HDD getireyim çekelim internetten indirmek inanılmaz kasmaya başladı Son bir not bu teklifim izmirdeki tüm arkadaşlarıma geçerlidir. İşin içinde maddi kazanç söz konusu değildir. EU CLIENT a karşı sunduklarım birer teşekkür göstergesidir. Bu teşekkür göstergelerini de bulmak kolay değildir. İlgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum. Teşekkür olarak sunabileceklerim: Cowboy Beebop - 26 bölüm Macross Zero - 5 bölüm OVA Rouroni Kenshin - 4 bölüm OVA Love hina 26 bölüm + 2 bölüm OVA Love hina again 3 bölüm Evangelion 26 bölüm Vandread 1st stage 13 - 2nd stage 13 bölüm... Bunlardan herhangi ikisini takas etmeye hazırım. Saygılarımla... Not: Daha fazla veremem + Bu teklifim 1 hafta için geçerlidir 1 hafta sonra zaten benim DL neredeyse yarılanacak o saatten sonra da indiririm artık... [Bu mesaj X-calibuR tarafından 03 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Ben çektim ama bozuk Çıktı beklersen çekerim tekrar :) Ayrıca bende arıyorum aynen bende bi dolu şey verebilirim[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 final beta acılınca anasayfada offical downloader ve netlimiter ı kullanarak cok rahat cekilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İzmirde eu beta isteyen var mı? Patch i ile beraber 2.5 GB. İnmiş durumda ve HDD min içinde şu anda dinleniyor! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben BEN ben Lütfen abi Nerdesin ne zman alayım söleyiver. İzmirin neresinde olursan ol gelirim. Özel msgdan msn falan varsa gönderirsen konuşabiliriz.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: 2ainteractive, 03 Ocak 2005 17:30 tarihinde demiş ki: final beta acılınca anasayfada offical downloader ve netlimiter ı kullanarak cok rahat cekilebilir. emin misin?biri bi yere upload etmediği sürece rahat indiremezsiniz bence[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Şuanda da official DLer kullanarak indirebilirsiniz ve netlimiter olmasada (bu download hızınızı arttırmaz) gayet güzel iniyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Spawn arkadaşım salı ya da çarşamba verebilirim sanırım client ı SOrunlu inmiş malesef :( official sitesinden indiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 net limiter kullanmazsanız 12 senede belki download edersiniz cunku upload yapıyor netlimiterla upload u 1 e cekince cok rahat iniyor eger netlimiter sız cekicem diyosanız downloaderda disable p2p file transfer diyor ordaki kutucugu isaretleyin upload yapmazsınız fakat tam perf cekmez.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin. Sizler druid değilsiniz sizler imba shamanda da degilsiniz sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/ aha burda client hem eu hem usa ben burdan indirdim 120 Kb/s isteyen baska ftp de verebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bide username passini atsan super olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 username pass gerekmez ama dolu olabilir falshfxp atrzi bit ftp programi kullanin ve otomatige baglayin gireceksiniz elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar