Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde EU beta Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar aranızda elinde hazır inmiş EU beta client olan var mı?

ELimizde hazır US client var ama malesef o eu da çalışmayacak.. Bu sebepten ötürü:

Elinde güzel bir EU CLIENT olan varsa bi zahmet cevap veriversin hem allah rızası için, hemde mutual bir kazanç yaşayabiliriz karşılıklı( anime - filim vs.)

HDD getireyim çekelim internetten indirmek inanılmaz kasmaya başladı

Son bir not bu teklifim izmirdeki tüm arkadaşlarıma geçerlidir. İşin içinde maddi kazanç söz konusu değildir. EU CLIENT a karşı sunduklarım birer teşekkür göstergesidir. Bu teşekkür göstergelerini de bulmak kolay değildir. İlgilenen arkadaşlarımın mesajlarını bekliyorum.

Teşekkür olarak sunabileceklerim:

Cowboy Beebop - 26 bölüm
Macross Zero - 5 bölüm OVA
Rouroni Kenshin - 4 bölüm OVA
Love hina 26 bölüm + 2 bölüm OVA
Love hina again 3 bölüm
Evangelion 26 bölüm
Vandread 1st stage 13 - 2nd stage 13 bölüm...

Bunlardan herhangi ikisini takas etmeye hazırım. Saygılarımla...

Not: Daha fazla veremem + Bu teklifim 1 hafta için geçerlidir 1 hafta sonra zaten benim DL neredeyse yarılanacak o saatten sonra da indiririm artık...

[Bu mesaj X-calibuR tarafından 03 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben çektim ama bozuk Çıktı beklersen çekerim tekrar :) Ayrıca bende arıyorum aynen bende bi dolu şey verebilirim[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
Ben BEN ben Lütfen abi Nerdesin ne zman alayım söleyiver. İzmirin neresinde olursan ol gelirim. Özel msgdan msn falan varsa gönderirsen konuşabiliriz.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Mesaj tarihi:
said:
2ainteractive, 03 Ocak 2005 17:30 tarihinde demiş ki:
final beta acılınca anasayfada offical downloader ve netlimiter ı kullanarak cok rahat cekilebilir.

emin misin?biri bi yere upload etmediği sürece rahat indiremezsiniz bence[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
net limiter kullanmazsanız 12 senede belki download edersiniz cunku upload yapıyor netlimiterla upload u 1 e cekince cok rahat iniyor eger netlimiter sız cekicem diyosanız downloaderda disable p2p file transfer diyor ordaki kutucugu isaretleyin upload yapmazsınız fakat tam perf cekmez.[signature][hline]Herşeyden önce korkmayı bırakıp bir gün mutlaka WOW oynayabilecegini bilmelisin.
Sizler druid değilsiniz
sizler imba shamanda da degilsiniz
sizler bu dunyanın sarkı soyleyip dans eden wowzedelerisiniz.
  • Yeni Oluştur...