Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frp Zarı ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Wizards bu sene D&D'nin 30. Yıldönümü için özel bir zar seti çıkardı. Kabı kumaştan bir altın kesesi görünümünde ve güzelce kutulanmış olarak satılıyor. Ama zarların kendisinin ekstra bir özelliği yok. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Robinson Cruose kitabevinde bu haftasonu gördüğümde bir tane kalmıştı. Şahsen aldım gayet de seviyorum zar setimi :P
Buyrun bu da ürünün kendisi;
http://www.wizards.com/default.asp?x=products/dndacc/881550000

Bu arada 14, 15 milyon arası birşey olması lazım.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
Sosyal ağlarda paylaş

O ekonomik boylarla oynadığın zaman her oyuncunun elinde bir zar oluyo dm söylemeden zarı atıyo filan insan deli oluyo. Yani onca zarın olduğu takımı her player önüne atmamak lazım.

Heleki senin bu yaz oyun oynatacağın party i düşünücek olursak boşver biz klasik setlerimizi kullanalım.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi partide ki elemanları içinden teker teker say.

Sonra bu adamların önlerinde zar olduğu zaman neler yapabileceğini hayal et.

Sonra hayalinde canlandırdığın görüntüye bak bakalım neler oluyo. Bence görüntü şöyledir: RP den bayılan parti elemanlar zarlarla oynamaktadır cüce rp si yapan bi adam oynamayın şu zarlarla diyerek kudurur, dm üzülür.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi.

Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamatula, 29 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
...Ayrıca insanlar delimi her dakka zar atıp dursunlar....

evet öyleleri de var...
DM, DM screen arkasında yaratığın vurduğu damage'i hesaplarken yandan gelen sürekli bir tıkırtı sinirlerini aşırı derecede gerer... sonra bir çığlık... abi 20 attım bunu sayalım, öldürdüm yaratığı...
DM: hadi len inisyatif yaratıkta önce o sana koydu criticali, asıl sen öldün... :-p
Sosyal ağlarda paylaş

Eh yani $u dragon bones setinden 10-12 tane saklida aylarca yatti. Cafe kapandi degere bindi yani. 18 milyonda bi$eydi. taksimde bir kitapcida gordum birtane daha bundan ama hangisinde gordum inan hatirlmiyorum. Ole pekte guzel bi set degil bend. Saklida o aralar renk bakimindan cok guzel setler vardi. Adam gibi rakamlarin okundugu ole abuk renklerden gozleri kisip bakmak zorunda kalmadigimiz renkler.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hamatula, 29 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki:
.....Ayrıca insanlar delimi her dakka zar atıp dursunlar....

Aha ben öle bi tipim işte. Bizim oyunda herkeste fazlasıyla zar bulunmakta ve oyun sırasında koptuüğum zamanlarda yada vbeni ilgilendirmeyen yerlerde d20'yi alıp sallamaya başlıyordum. Haliyle herkes sinir oluyodu ve oyun soğuyodu falan felan. Şimdi önüme zarları koymuyolar sonunu böle hallettik :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling
Sosyal ağlarda paylaş

Cok acik sozluymu$sun :) Bu arada o ekonomik boy zar setlerinden gereklide var gecen gun gordum 30 milyondu yanli$ hatirlamiyorsam. Ama ellerinde sadece 4 normal set ki fiyatlari 12-13-14-15 ti. Birde o ekonomik boy vardi. Yeni zar takimlari illaki getireceklerdir ozaman belki dragonbones getirebilirler istege gore. Ho$ benim istedigim spawn figurunu sipri$ uzerine getirmiyoruz dediler ama yinede bir deneyebilirsin :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dragonfire, 30 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
Eh yani $u dragon bones setinden 10-12 tane saklida aylarca yatti. Cafe kapandi degere bindi yani. 18 milyonda bi$eydi. taksimde bir kitapcida gordum birtane daha bundan ama hangisinde gordum inan hatirlmiyorum. Ole pekte guzel bi set degil bend. Saklida o aralar renk bakimindan cok guzel setler vardi. Adam gibi rakamlarin okundugu ole abuk renklerden gozleri kisip bakmak zorunda kalmadigimiz renkler.

Naaaplaım ciğerim ... anca haberimiz oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theodorakis, 01 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki:
nerde yaşadığını bağlı büyük şehirlerde geniş arşivli kırtasiyeler satıyor genelde ben bursada bulmuştum

Bursa'da nerde buldun? En son Ezgiye gittiğimde zar seti kalmamıştı...
yılbaşı hediyesi olarak oyuncularıma birer zar seti alayım da beni daha çok çıldrıtsınlar... :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...