Mathias Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 İstanbul'da özel frp zarı satan bir yer var mı .. şöyle şekil zarlar bulabileceğimiz ? .. yani ben 50-60 milyon vermeye razıyım ama düzgün zar göremedim piyasada. Bilen var mı ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Nisantasi inda Gerekli Seyler var bi oraya bak orada var zar hem o kadarda para vermene gerek yok o kadar pahali deil zarlar[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 özel istiyorum diye boşuna demedim .. 22$ a amerikada satılan zarlar var zet halinde .. o tadda bir şey istiyorum ben[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olath Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Dragon Bones isimli bir zar seti var.(limit editon)Metal bir kutunun icin'de zarlar ve super gorunusleri.[signature][hline]I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.And still you will not have suffered enough! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 onlardan bahsediyorum ben zaten asıl . ama türkiye de satan bir yer kalmamış galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Wizards bu sene D&D'nin 30. Yıldönümü için özel bir zar seti çıkardı. Kabı kumaştan bir altın kesesi görünümünde ve güzelce kutulanmış olarak satılıyor. Ama zarların kendisinin ekstra bir özelliği yok. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde Robinson Cruose kitabevinde bu haftasonu gördüğümde bir tane kalmıştı. Şahsen aldım gayet de seviyorum zar setimi :P Buyrun bu da ürünün kendisi; http://www.wizards.com/default.asp?x=products/dndacc/881550000 Bu arada 14, 15 milyon arası birşey olması lazım.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Bu bende var ve iğrenç bence :/. Onun kumaş kabını eski zarların için kullanıyorum. Dragon Bones çok süper gerçekten Şu da güzel mesala Bu ekonomik boy misali :) [signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 yaw bu ekonomik boy misali dediğim şeyden her eve lazım yaw...bunlardan nerden bulabilirm bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 O ekonomik boylarla oynadığın zaman her oyuncunun elinde bir zar oluyo dm söylemeden zarı atıyo filan insan deli oluyo. Yani onca zarın olduğu takımı her player önüne atmamak lazım. Heleki senin bu yaz oyun oynatacağın party i düşünücek olursak boşver biz klasik setlerimizi kullanalım.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Neden abi?Partyde bi acemi eleman var.O da dokunma dedinmi dokunmaz yani :) Ayrıca insanlar delimi her dakka zar atıp dursunlar.Ben Axe Dice ın oyununda oynarken sanrım ya Macig de yada Grudge da vardı.(Belkide ikisindede vardı)Beyler nerden bulabilirim bu seti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Abi partide ki elemanları içinden teker teker say. Sonra bu adamların önlerinde zar olduğu zaman neler yapabileceğini hayal et. Sonra hayalinde canlandırdığın görüntüye bak bakalım neler oluyo. Bence görüntü şöyledir: RP den bayılan parti elemanlar zarlarla oynamaktadır cüce rp si yapan bi adam oynamayın şu zarlarla diyerek kudurur, dm üzülür.[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Ah ah o zarlardan ne kule yapılır beaa :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 aaa harbi süper kule yapılır :) Bu arada kaçışı yok selamon ben bulucam o zarlardan ...gerekirse hepsi benim önümde durur8e ne anladım o işten? :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 nasıl yani bende şeffaf olan kırmızı zar takımı bide beyaz mavi karışık janjanlı bir zar takımım var onlar ne oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: Hamatula, 29 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki: ...Ayrıca insanlar delimi her dakka zar atıp dursunlar.... evet öyleleri de var... DM, DM screen arkasında yaratığın vurduğu damage'i hesaplarken yandan gelen sürekli bir tıkırtı sinirlerini aşırı derecede gerer... sonra bir çığlık... abi 20 attım bunu sayalım, öldürdüm yaratığı... DM: hadi len inisyatif yaratıkta önce o sana koydu criticali, asıl sen öldün... :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eh yani $u dragon bones setinden 10-12 tane saklida aylarca yatti. Cafe kapandi degere bindi yani. 18 milyonda bi$eydi. taksimde bir kitapcida gordum birtane daha bundan ama hangisinde gordum inan hatirlmiyorum. Ole pekte guzel bi set degil bend. Saklida o aralar renk bakimindan cok guzel setler vardi. Adam gibi rakamlarin okundugu ole abuk renklerden gozleri kisip bakmak zorunda kalmadigimiz renkler.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Hamatula, 29 Aralık 2004 15:26 tarihinde demiş ki: .....Ayrıca insanlar delimi her dakka zar atıp dursunlar.... Aha ben öle bi tipim işte. Bizim oyunda herkeste fazlasıyla zar bulunmakta ve oyun sırasında koptuüğum zamanlarda yada vbeni ilgilendirmeyen yerlerde d20'yi alıp sallamaya başlıyordum. Haliyle herkes sinir oluyodu ve oyun soğuyodu falan felan. Şimdi önüme zarları koymuyolar sonunu böle hallettik :lol:[signature][hline]Bonzi Being Optimized for Nullification and Zealous Infiltration/Biomechanical Unit Designed for Destruction and Yelling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Cok acik sozluymu$sun :) Bu arada o ekonomik boy zar setlerinden gereklide var gecen gun gordum 30 milyondu yanli$ hatirlamiyorsam. Ama ellerinde sadece 4 normal set ki fiyatlari 12-13-14-15 ti. Birde o ekonomik boy vardi. Yeni zar takimlari illaki getireceklerdir ozaman belki dragonbones getirebilirler istege gore. Ho$ benim istedigim spawn figurunu sipri$ uzerine getirmiyoruz dediler ama yinede bir deneyebilirsin :)[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 OYNAMAYIN ŞU ZARLARLA[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theodorakis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 nerde yaşadığını bağlı büyük şehirlerde geniş arşivli kırtasiyeler satıyor genelde ben bursada bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Dragonfire, 30 Aralık 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Eh yani $u dragon bones setinden 10-12 tane saklida aylarca yatti. Cafe kapandi degere bindi yani. 18 milyonda bi$eydi. taksimde bir kitapcida gordum birtane daha bundan ama hangisinde gordum inan hatirlmiyorum. Ole pekte guzel bi set degil bend. Saklida o aralar renk bakimindan cok guzel setler vardi. Adam gibi rakamlarin okundugu ole abuk renklerden gozleri kisip bakmak zorunda kalmadigimiz renkler. Naaaplaım ciğerim ... anca haberimiz oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: theodorakis, 01 Ocak 2005 00:58 tarihinde demiş ki: nerde yaşadığını bağlı büyük şehirlerde geniş arşivli kırtasiyeler satıyor genelde ben bursada bulmuştum Bursa'da nerde buldun? En son Ezgiye gittiğimde zar seti kalmamıştı... yılbaşı hediyesi olarak oyuncularıma birer zar seti alayım da beni daha çok çıldrıtsınlar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 dragon bones korkunç çirkin. hedef kitle ne öyle ? 12-14 ? çok kötü...[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar