kath Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Yatak baza masa vs bilumum ev eşyası lazım beyler bayanlar , desteklerinizi rica ediyorum. Lan bunu napacak demeyin ev bomboş ne varsa söyleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ahsgdasdak acaip eko yapiyor dimi boş ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 zbam diye yankılıyordur duvarlar iistanbula gidebilsem baya eşya çıkar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Kiralık eşya arasan tam olacaktı asdksjadlasj Ankara'ya taşınıcam ama zaman belli değil, buradaki evi de gelecek ay boşaltmam lazım fln, dedim Ankara'da depoya vereceğime 300 400 liraya ev kiralanan, yaşamkentin ötesinde yapracık diye bir yer var var yeni, orada ev tutup eşyaları atayım gelene kadar dursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 yapracık eskişehir dolaylarında sdf e bi daha nakliye kasıcan yapracıktan kendi evine eşya koyarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 abi istanbul trafiğine alışmış adama koymaz belki otururum yapracıkta asdkjasl onun dışında, şu an evden çıkmam lazım zaten hazır sözleşme bitmiş yeni kiracı bulunmuşken. ankara tarihim kesinleşene kadar o evde kalırsam, ev sahibi sonradan gitmeye kalktığımda yapıştırır boş geçen ayların kirasını bana acımaz. e bu durumda o eşyalar oradan çıkacak. nereye koyarsam koyayım oradan oturacağım eve giderken bir kez daha taşınıcam. sonuçta bana 1 ay sonra da git diyebilirler, 6 ay sonra da. kötü iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 abi naptın yapracık neresi ben bilmiyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Zenginler bilmez. En azından trafik yok, dümdüz. Bastın mı 20 dkya kızılaydasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 kızılaya gitmesi için yine eskişehir yolundan vs gitmiyo mu? bilkentte eskişehir yolunda zaten. yaşamkentin bile arkası mı oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 batıya doğru gidiyorsun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Dodurga ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 edit vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 forgiver said: batıya doğru gidiyorsun işte abi sen beyni mi aldırdın? ankarayı bana öğretiyosun yarım saattir yaşayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Dworgian said: edit vs çayyolu en güzeli harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 moriarty said: forgiver said: batıya doğru gidiyorsun işte abi sen beyni mi aldırdın? ankarayı bana öğretiyosun yarım saattir yaşayıp. bütün yönleriyle senin olsun ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ankara'ya gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Ben ettim, siz etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Yok lan şaka gelin, deniz yok sadece. İşten çıkıp max. yarım saatte evdesin. Caddebostan sahil yok sadece. Ona da mavi camlı gözlük alıp, seğmenlere gittiğinde sorun kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 zaten depo ypaacakmış yapracıkta bende evi ordan tutuyo sanmıştım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 orda oturacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 ya lütfen sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Dworgian said: abi istanbul trafiğine alışmış adama koymaz belki otururum yapracıkta asdkjasl off 2 satır oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 forgiver said: Dworgian said: abi istanbul trafiğine alışmış adama koymaz belki otururum yapracıkta asdkjasl off 2 satır oku dworg özel mesaj attı. orayı depo olarak kullanıcam çayyolunda yaşayacağım diye. vallahi bi gitsen nefes alsak forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 biz de görüyoz di mi attığı özel mesajı sen bir git daha daha batıyı doğuyu bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 bilmiyosan konuşma o zaman orada oturacak falan diye kendi kendine. kaç yaşında adamsın, biz mi öğretelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar