refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eskide TRT de yayınlanıyordu. Çocuğun ufak bir robotu vardı.Baskalarıyla dövüsüyordu.Hatta bir bileklik yapmıstı robotun hissetiklerini kendide hissediyorudu. hatırlayan varsa ismini söyleye bilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İşte bende onu arıyorum . İlk atv de yayınlanımştı bundan baya baya bi önceleri . Ya adını bilen veya hatırlayan varsa gerçekten . Ufak mavi bi inec yapılı bi robot sahibi olan bi cocuk vardı ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende ortaokula giderken izliyodum, ama tekrar yayınlamadılar hiç uzaktan kumandayla robotu kontrol ediyorlardı, birde tırın üzerinde bir savaş sahnesi vardı o kalmış aklımda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=35623[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 baba superdı o ya rengı yesıl dı sanırsam kınderden sılgısı falan cıkıodu tuvaletin delige dusurmus ve almıstım nııhaıhah cok iyiydi tapardım isim dersen nerde sımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar