refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eskide TRT de yayınlanıyordu. Çocuğun ufak bir robotu vardı.Baskalarıyla dövüsüyordu.Hatta bir bileklik yapmıstı robotun hissetiklerini kendide hissediyorudu. hatırlayan varsa ismini söyleye bilirmi ?
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İşte bende onu arıyorum . İlk atv de yayınlanımştı bundan baya baya bi önceleri . Ya adını bilen veya hatırlayan varsa gerçekten . Ufak mavi bi inec yapılı bi robot sahibi olan bi cocuk vardı ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende ortaokula giderken izliyodum, ama tekrar yayınlamadılar hiç uzaktan kumandayla robotu kontrol ediyorlardı, birde tırın üzerinde bir savaş sahnesi vardı o kalmış aklımda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=35623[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls
sahinKa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 baba superdı o ya rengı yesıl dı sanırsam kınderden sılgısı falan cıkıodu tuvaletin delige dusurmus ve almıstım nııhaıhah cok iyiydi tapardım isim dersen nerde sımdı
Öne çıkan mesajlar