WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 TL-01 şase si üzerinde 911 esc (elektronic speed control) 4 çeker kep boyasız (alan keyfine göre boyar ben şeffaf daha çok sevdim hem üstündeki korumayıda çıkarmak gerekmiyo bu şekilde) bütün yedek parçalarıyla eksiksiz + carson racing battery + acoms 2 kanal kumanda (pil doluluk göstergeli) 1 tane yedek servo ile 400 milyon istanbul içi elden değişiriz alet 1 saat kullanıldı satış sebebi benzinli almak istemem[Bu mesaj WaNTeD tarafından 04 Ocak 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bi arkadaşım nikko'lara bakıyordu ona söyleyeyim bi bunu.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 benzinlisi süper cıkardıgı ses 100 metreden rahatca duyuluyor deli gibi hızlanıyor hatta kalkışta geçemedigi araba yok gibi uğraşıcak vaktim olsa ve derslerden yana sorunum olmasa gözümü kırpmadan para verip alırdım o derece güzel bir uğraş[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 o zaman size bi site vereyim videoydu resimdi izleyin eylenin. www.rcdrift.com[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar