Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ya allahını seven kazaa'ya Micheal Vitt - Powerade Commercial yazıp bi indirsin. bu nası şey abi? başta "ulan montaj" falan demiştim ama amerikadaki bi ark.la konuşuyodum, adam doru dedi. o herif öledir dedi. ulan adamı pompalı tüfekle vursan böle olmaz.bide adam sahanın dışına atıyo.ohadan başka hiç bişi diyemiyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. [Bu mesaj Ra_d tarafından 20 July 2003 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 neyle ilgili abi. :) neyi atıo sahanın dışına hehe[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 olm 5 mb bişi indir izle işte[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bakmak gerek. merak ettim[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse LA DIHLAYIN LA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 oha ya bu gerçek mi? eğer gerçekse ki pek inanamadım ama helal yani ne diyim o adamla futbol oynanmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 O neydi bea!!! ???[hline]Kenderleme senin nicki görünce çocukken parkta oynadığım kum taşıyan kamyonumun kopan tekerinin yerine taktığım yedek tekerin ortasındaki demir aklıma geliyo niyeyse Tıklarsanız Sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Ben inandım gerçek olduğuna... Süper bir güç...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne var canim bunda ben atarim, bende türk gücü var :-) haa bide deli gücü atarim valla..(bazilariniz b.k atarsin dicek biliorum :-p)[hline]bla bla bla en iyisi FRP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Oha be abi. one ya yok yok. ehhe wardır bunda bişi. wtf ulan ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 bizzat diyorum bok atarsın. adamın attığı mesafe yaklaşık 200 yard.yani 180 metre. yaklaşık 2 futbol sahası. sen oraya elinle değil ayağınla bile atamazsın.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 lol polis akademisi filminde hightower topu serserilere fırlatıyodu ya aynısı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 yaw flimden izleyince pek uzağa atmış gibi görünmedi bana[hline][b]zlorwf 19.07.2003 tarihinde demişki:[b] madem kızlar benle konuşmicak bende kendimle konuşiyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 abi futbol sahasını bi ucundan diğer ucu 120 yard'dır.oradan sahayla triünler arasında olması gereken zorunlu mesafe 20 yard.o tribünlerin uzunluğuda bi 60 yard kadar olsa. 200 yard eder yaklaşık. buda 180 metre ediyo[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 adamın 180 yrds. fırlatmasına bişi diyemicem de diğer futbolcuların çocuk gibi yere serilmelerine inanmadım açıkcası. bikere düşüş hareketi yanlış görünüyo...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şu hayvanı bi daha hatırlatıyım dedim.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 E ben bulamıyorum pls?[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 dunya cekic atma rekorunun kac metre oldugunu sorabilir miyim ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 87 yada 97 idi sanirim[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Ortalama 60 falan sallıyordu onlar sanırım.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 yokh be abi bizim herif bile 80metre atti da bronz aldi[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Hmm. Bilmiyorum. Ortalama 70'tir o zaman. Bizim herif dediğim otoparkta rastgele sallayarak çalışan bir adam. "Bile" deme yani. Aşmış bir herif o.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 kucumseme manasinda solemedim yaw :P 87 dir ama rekor cinde 90 metre atip dierlerini izlerim die reportaj yaptigina gore[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Japonlar çekiçle beraber gidiyolar genelde ehehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ben atratıyorum emindne beri yok kazaada[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 :P heh japonlardan herseyi beklerim ne diim[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz Love is sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar