Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Selamlar şöyle bir ini dosyam var. [Server] IP = 11.11.60.56 Port = 567 Şimdi ben bunu şöyle çekiyorum public static int Port; IniFile Settings = new IniFile(@"config.ini"); Port = Settings.Read("Port", "Server"); Bu portu inte çeviremiyorum. Int32.Parse, Convert.Int32 v.s fala nherşeyi denedim. C# 'da pek tecrübesizim bulamadım çözümünü açıkcası. Cannot implicitly convert type 'string' to 'int' Verdiği hatada budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 iniyi gec xmlvar config dosyasi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Read'in return type'ının string olduğunu düşünerek, implicit conversion yapamıyorum diyor işte, int.Parse(Settings.Read("Port", "Server" )); yemiyor mu diyorsun yani? ayrıca, Seele said: iniyi gec xmlvar config dosyasi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Port static oldugundan olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ııh olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Pluton said: public static int Port; IniFile Settings = new IniFile(@"config.ini"); Port = Settings.Read("Port", "Server"); int tanimliyosun ama string atiyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 di said: Pluton said: public static int Port; IniFile Settings = new IniFile(@"config.ini"); Port = Settings.Read("Port", "Server"); int tanimliyosun ama string atiyosun ? Tamam işte orda Int'e convert edicem ama ederken hata veriyor diye kıvranıyordum. Ancak COnvert.Int32 oluyormuş ya. İlk denediğimde sıkıntı çıkmıştı sanırım başka hataymış. Tamam tamam mallık bende kızmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Int32.Parse, Int32.TryParse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 iniden okunan degeri string bir degere at. string portNo gibi onuda int port = Convert.ToInt32(portNo); ile int e cast etmis olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 behran said: iniden okunan degeri string bir degere at. string portNo gibi onuda int port = Convert.ToInt32(portNo); ile int e cast etmis olursun Aynen öyle yaptım bende tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar