Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadaslar bgun yüsüklerin efendisi 3ün divx filmini aldim extended ini fakat izleyemiyorum ne yapsam ne etsem divxpro yu bile yükledim daha dgrusu isliyorum ama sessiz calisişyo ve alt yazi olmuyo fittircam bana bir caree[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 vlc media player hertürlü codec sorununa çare alt yazıda ekletebiliosun bu prog la[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Senin ilacın Media Player Classic.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 once divx le ilgili yukledigin her seyi siliyorsun makinandan . sonra google da k-lite mega codec pack diye aratiyorsun cekiyorsun . 20 mgb bisi . icinde divx oynatmak icin gerekli programlarda var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hmm anladim yaw iste sorunumu size anlatiym iiyice yüzüklerin efendisi 3 ün extended divx ini aldim ama film calismasina ragmen (ki calismaya baslamasida divx proyu indirdikten sonra oldu) filmde ses yok ve alt yazi yok[signature][hline]Paticik Tavernasi sahibi Sir Cromex Davut Vedaoglu says in episode 2: Join me .. and i will complete your training with our combined strenght we can end this conflict and bring order to Türkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dekodér pro DivX 5.2.1 Dance Portal - vše, co Vás zajímá o tanci Dekodér pro XviD Koepi's 1.0.3 Dekodér pro DivX, XviD - FFDShow 03.10.2004 alpha Dekodér pro MPEG2 2.0.0.0 Dekodér pro titulky g400 2.83 Dekodér pro titulky DVobSub (Win9x, Win2k a WinXP) 2.23, 2.33 Dekodér pro OGG Vorbis 0.9.9.5 Dekodér pro AC3 1.01a RC5 Morgan Multimedia Stream Switcher 0.99ß yukarıdaki bütün liste alttaki dosya içinde var sadece bu dosyayı çekmen yeterli DivX için http://www.codecpack.com/bin/Codecs6023_allin1.zip bunları çek http://www.divxplanet.net/download.php?act=show&sub=2 buradan da Bsplayer ı çek hiç bir sorun yaşamadan seyredersin filimlerini[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım. [Bu mesaj yevaud tarafından 07 Ocak 2005 08:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya ne gerek var codec pack'e. Yükleyeceğiniz 3 tane codec. Divx 5.x Xvid Ac3 bunlar yeterli.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 k-lite mega codec pack rules diyorum[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ACE Mega CoDecS Pack i yükle linkini bulamadım her turlu codec ve media player clasic hepsi topluca geliyor hatta quick time, real media div-x ve türevleri vs. vs dosyalarını flnda codecleri geldiği için media player classic üzerinden çalıstırabiliyorsun. (zaten yüklereken önüne bi codec listesi geliyor sec sec bitmiyor o derece). Tabi baska playerde tercih edebilirsin. Linke bakıyım bulursam eklerim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 http://www.techspot.com/download36.html burdan yükleyebilirsin ama offical sitesi değil bulabilirsen ordan yükle yaklaşık 44 mb lik bir exe edit:prd edit diyebilirdim diğer msgyi kusurakalmayın [signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. [Bu mesaj Endoret tarafından 08 Ocak 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar