CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Ne yarışması ztn hayatımda daha ok atmadım... Önce bi ısakalamayı ve yanlışlıkla 3-5 adam öldürmeyi öğreniyim sonra ilerde bakarız...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Saol bu arada.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 said: insight, 30 Aralık 2004 19:21 tarihinde demiş ki: ehueuhe bu dişiymiş be :D valla nie bu kadar sasırdın anlamadım[signature][hline]noonewinsthefight!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 insight, lütfen beyefendi ol. hanımkızımızı kızdırma. irincim hoşgeldin, resmini isteğin üzerine sildim, inşallah bi daha koyarsın ne diyim... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Emaleth, 07 Ocak 2005 22:55 tarihinde demiş ki: insight, lütfen beyefendi ol. hanımkızımızı kızdırma. irincim hoşgeldin, resmini isteğin üzerine sildim, inşallah bi daha koyarsın ne diyim... tesekkur ederim emaleth sana fazla zahmet verdim[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.