Esh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Fakir bmw lerinde olmuyo ipod dac i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ya kablo satiyo bi tane bmw aksesuar olarak (artik standard ipod kablosu mu bilemicem, zira bmw kaktirdi biraz bana:) ), usbye bagliyosun taniyo araba ipodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 otomobil firmaların bu yaptığı ayıp hakkaten ya. yap şunu adam gibi fordda renodaki gibi takalım usbden dinleyelim paşa paşa. aparattır sokettir uğraştırıyolar insanı. bende golf kullanıyorum ondada öyle özel soket alıyosun usbden dinlemek istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ne kadar kötü bir konsol abi o birde 2014model bmw hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 valla o biraz zevk meselesi artik, ben de mesela mercedesin ipad yapistirilmis gibi olan ekranini ve audinin yeni sade konsolunu begenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Yenerk85 said: ya kablo satiyo bi tane bmw aksesuar olarak (artik standard ipod kablosu mu bilemicem, zira bmw kaktirdi biraz bana:) ), usbye bagliyosun taniyo araba ipodu Iphone usb kablosunu tanimiyor sadece sarj edebiliyor. Adi ne veya nereden aldin o kabloyu sorayim bende. Aux'a bagla usb'yi tak telefon yasam unitesinde gibi oluyor boyle. Ebay'da vardir belki replika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Masticore said: şimdi benle de dalga geçebilirsiniz 2014 3.16i var ve onda da yok. M paket olması fark etmiyor,sordum aradım yokmuş. Sadece telefonu destekliyor cihaz. Yıllar geçmiş bmw geçememiş... usb denedim onu da desteklemiyor son çare aux oldu işte. AUX'la idare ediyoruz http://i.imgur.com/TwyTolI.jpg http://www.parrot.com/usa/products/ alıyosun bu parrot'tan bir adet birde bmw kit, cayır cayır dinliyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.bmw.de/de/topics/service-zubehoer/original-bmw-zubehoer-finden/accessoryDetail.accessoryId=8949.html Hamburgda yasiyorum ben ama Trde de vardir. 53 euro dedigine bakma 20 civari bisey verdim diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bmw yi cekiyorsunuz bir elektrikciye. aliyorsunuz bir 6NR ve bir adet 6NF, retrofitliyorsunuz. aktivasyon kodlarini da aldiniz mi yurt disindan satan adamlardan, oldu bitti. 2012 sornasi f kasalardan birisi ise direk NBT retrofit, ooooh, keyif. borusana nanik yapiyorsunuz. iphone vs kopeginiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bi tane bluetooth speaker al koy arabaya, ne tatava yapmissiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Ben de "İphone'daki Müzikleri Arabada Dinlemek" istiyorum ama araba eski, ne AUX girişi var ne de USB. Şu FM Transmitter'ları düşündüm ama onlar hep SD kart veya USB girişli. AUX girişli olanını bulamadım. Daha önceden şunun gibi iki tane jWIN marka denedim. İkisi de çok kötüydü, ses sadece sağdan geliyordu vs. Aynı tipte MONSTER iCarPlay varmış. Bunu deneyen var mı? Önerir misiniz? Bunun dışında önerebileceğiniz AUX girişli FM Transmitter var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Masticore said: Yenerk85 said: ya kablo satiyo bi tane bmw aksesuar olarak (artik standard ipod kablosu mu bilemicem, zira bmw kaktirdi biraz bana:) ), usbye bagliyosun taniyo araba ipodu Iphone usb kablosunu tanimiyor sadece sarj edebiliyor. Adi ne veya nereden aldin o kabloyu sorayim bende. Aux'a bagla usb'yi tak telefon yasam unitesinde gibi oluyor boyle. Ebay'da vardir belki replika eskiden borusan da iphone modulunu bir kablo cıkısı olarak torpido icinden vs baglarlardı e90 larda falan. kablo satmazlardı. sarkan bir iphone kablosu olarak montajlarlardı. usb bile olsa aracta gene de oyle yapıyorlardı. oyle bır sey mı yoksa direk usb ye mi baglıyorsun? bir de arac ekranlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Tam okumadım da araba ne ? Bende Renault var Abimde Nissan Juke, serviste olmaz dediler iki arabaya da bluetooth ile bağladım. Şarjım biterse usbden bağlıyorum oluyor. Abim benim kıçı kırık touch captur şarkı listesini bile görebiliyorum 3 satırlık ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Masticore said: Deezer diye bir programdan çalan sarkıları arabada dinlemek istiyorum. Nasıl mümkün olur bu ? Yani itunes'dan dinlemiyicem. Usb girişi var aux girişide var Ne almam lazım mercedes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar