Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'ODBC@localhost' (Using password: NO) in D:sites********.comdenemeincconfig.php on line 46 Invalid server or user. nedir bu ya? index.phpyi açamadım gitti.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 config.php deki 46nci satira bak orda kullanici adi yada server adresi yanlis onu soluyor.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mysqle bağlanmıyor, hosttaysa cpanel tadındaki interfaceden bakamn lazım dbase user ve passini yok evindeysen c:windowsmy.ini ye bakacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Sağolun hallettim.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 password='' gibi kalacak 46. satır.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Buarada,mysql username ve şifremi bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? (Ftp şifreleriyle aynı değil) İlla adamlara ulaş diyosanız,host kimdir nedir bilmiyorum,sadece ftp adresi var elimde. Mysql zımbırtısı yüzünden bişey kuramıyorum off.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 mysqle baglan icinde mysql die bi database var ordan ogrenebilirsin.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 mysql'a nasıl bağlanıcam bi bilsem :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 korax hostunun herhangi bir cpanel tadında arayüzü yok mu? free host mu bu nedir? not enough data (ah gameshow ah) bu arada imzanla topic pek bi tezat oluşturuyor yahu =) [Bu mesaj Berk tarafından 07 Ocak 2005 21:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet,sadece ben değilim elbette webmaster :D Ufak çapta bi ekip. cpanel gibi bi arayüzü olsa negüzel olurdu ama yok. Kazmalık benimde değilki,sitesini yapacğaım adamlar sadece ftp adresini verdi bana,aldıkları şirkette okadar dandikki,ne cpanel ne danışılacak bi adres hiçbir ize rastlayamadımki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hmm kötü olmuş, yapıalcak en iyi şey mysql adreslerini adamalr sormak ama sen yine de username = root pass = denesene bu kadar dandikse hala default ayarlarla duruyordur ;=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar