metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 wah pedalı alırken daha ilk deneyimim olcağını düşünerek( wah pedalında gitar 2.5-3 senedir fln elektro) bana bi marka önerirmisiniz. wah pedalı nın ne işe yaradığını ve işime yarıcağını biliorum mesela ama nasıl kullanıldığını bilmiorum ve markalarını da bilmiorum. cry baby diolar ama biraz pahalımış onlarda. ha bi de wah nası okunur?[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 206$ vay be ucuzmu pahalımı yorum yapamıcam fiyatları bilmiorum :P acaba link fln verebilirmisin internetten görebilceğim aldıığın şeyi[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 en güzel efekt bence çok hoşuma gidiyo vvaaauuvvvvvvvvvv vaauvv vauuvv[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 crybabyler ortalama kaç $ civarı tebin kirk lee hammett ın bi röportajında okudum biri benim sorduğum soruyu sormuş o da crybabyi önermiş bende isterim :P[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 genelde crybaby cevabı alırsın bu soruya[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ok annadım saolun[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 calmiyali 3 yil oluyor ama benim zoom fx707mi ne vardi her isimi gorurdu yani? icinde vah yokmu onun?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bilmemki[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar