Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Evet, o tür gönlümüzde ayrı bir yere sahiptir =) Şimdi arkadaşlar, ben tür ayrımına karşıyı mzaten, hatta Metal - arabesk ayrımına bile karşıyım çünkü ben fasılda drapery falls söylemiş bir adamım yani, (ondan sora da mutlu ol yeter i söyledik haha) ben türlere pek önem vermem nerde neyi istersem onu dinlerim. Şu gay metal olayı takılma amaçlı birşey zaten, ama doğruluk payı da yok değil =) Ben anlamam öyle, love metal neymiş hehe =) Ama mesela bir Wicked Game i nasıl açıklarsın bana metal diye? Madem böyle bi categorization var, nereye koyacaz şimdi biz bu HIM i, Lake of Tears'ı, Evanescence'ı falan? Gay Metal de geç eheh =) Şaka yani kısaca, ama tam anlamıyla metal olarak görmüyorum His Infernal Majesty'i , buydu sanırım açılımı[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Valla HIMden olsa olsa gay metal olur, onu da penth dinler. Metal denemez bence pek, tam rock da değil, sulu rock- sulu metal karışımı... Bodrum gecelerinde tekel votkayla sulandırılmış limonu bol tekilalar gibi bir müzik türü His Infernal Majesty. Gone with the Sin'deki ölü sevicilik olayı da beni derinden yaralamamış değil.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya ben zaten metal demiyorum ki HIM icin, rock da demiyorum haklısın ortada kalıyo HIM. Ha tabii metal olayını "ben metalciyim cok coolum b@b" diyen insanlara diyeceksin, zaten seveni icin metalmis rockmıs farketmez ki.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 HIM gönüllerimizdee taht kurmusken... arabesk olsun metal olsun hic farketmezzz :D sonucta sevdirebilmis kendini bi kitleye... e insan tabi kusur buluyoo hep :) o kadar kusursuzki him herkes gayligine love metal ine takmis heheh[signature][hline]when Love and Death embrace..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 herkes....[signature][hline]when Love and Death embrace..
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Baya seviyorum cidden Tum albumlerini indirdim dinliyorum sabah aksam Benim bunye genelde MDB lik oldugundan genelde ole gittin bre tipli sarkilari dahacok seviyor :D tum albumleri muthistir. ama ole birkac sarki secmek gerekirse En sevdiklerim In joy and sorrow The Sacrement Ressurection Razor Blade Kiss You are the one (bunda gitar cok hos) Wicked Game (tee ne zaman evvel FT de demistim. hala diyorum Muthis bir sarki muthis bir yorum) Your sweet six six six Lose you tonight (Yavas olani cok guzeldir,hizli olaninda is yok bence cok guzel bre.de sonlara dogru bayiyor baya) For you Ressurection eh iste yer kaldiysa Mp3 playerda sunlarida koyarim dediklerim Gone with the Sin Bury me deep inside your heart One last time Sweet pandemonium Love Requrement (take mee in to your arms bolumu muthistir.) Please dont let it go Salt in our Wounds Funeral of hearts[signature][hline]H.B.E
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Penthesilea, 07 Ocak 2005 02:09 tarihinde demiş ki: nereye koyacaz şimdi biz bu HIM i, Lake of Tears'ı, Evanescence'ı falan? Gay Metal de geç eheh =) tutun kacirmayin! muzik modlari aloo volfied sen soldan, sly sen arkadan...[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust "
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ben akşam penth e gösterecem gay metali hehe[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 sly arkacı mıymış? :D[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 test etmedim dyna :P soylentiler var ondan yola cikiorum
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 k3nkler, ben LoT çok severim, sadece gay metaldir euhe. Ya zaten şu Headstones'un akustik soloyu hala atamıyorum, zor birşey olsa içim yanmıcak ühü[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Anaa orda cidden bi LoT varmıs nası kacırmısım, hehe kacıs yok ama penth =) said: Penthesilea, 07 Ocak 2005 10:44 tarihinde demiş ki: k3nkler, ben LoT çok severim, sadece gay metaldir euhe. Hic de sasırmadım desem =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 gay sensin metal de... neyse moduz biz öhm sly arkacı deil abi başka bişi :P[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Gay metal ve türevlerini kınıyoruz...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Dariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Gayet güzel lyric yazıp müzik yapıyorlar ne olmuş gardaşım gay se, zeki mürende gay di yada değildi. Kimileri belli eder kimileri belli etmez sevdiğiniz gruplarda çalan elemanların ne mal olduklarını da bilemezsiniz. pek çok insanda sırf küpe + uzun saç sahibisiniz diye gay derler bu krolara yakışır bir davranıştır icabında. Solist genç kızların sevgilisi mi değil mi? okadar :D[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Solist genç kızların sevgilisi ve şarkılar da güzel. Ama solist gay. Nedir, bu doğal kaynakların boşa harcanmasıdır. Ama müziklerini de penth gibi gayler bize metal diye anlatınca olay çıkıyor. Utanmasa Elton John ne güzel metal yapıyor diyecek. *!Penth'e büyüğünden çamur atar, sonra hemen kaçar.*[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hay ebenizi be, GAY DEĞİLİM LAN BEN ÜHÜHÜHÜ DEĞİLİİİİİİİİİİM[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Haha modlar dahil herkes penth'e yukleniyo yalnız hehe bizimle ugrasmıcaktın penth =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 LoT a gay derken düşünecektin bunu penth efendiiii[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Penth öyle her gördüğün patiye ve her gördüğün gruba "Gaaay" diye saldırırsan olacağı budur. Gaylik döner dolaşır seni bulur.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Karma felsefesi diyosun...[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tüm genellemeler yanlıştır. lot a gay diyenlerin gay olduğu bir genelleme değildir :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
mdma Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Lol nolmus himin vokali gayse dinleyenlerdemi gay? adamlar super muzik yapıyor. Banane adam ister toparlak olsun ister yuvarlak. Birde him' in acılımını bilen varmı? P.S:abuk subuk acılım yapmayın[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 His Infernal Majesty[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya Ville Valo sizce neden gay :)? gözlerine kalem cektigi icin flnmi lyriclere bakilirsa hicte bi gayligi yok herifin...[signature][hline]when Love and Death embrace..
Öne çıkan mesajlar