Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 HIM'e gay metal diyenler ahirette gayler diyarına homofobik olarak gidecek.[signature][hline]Simply death...
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Vili Volo gaydir Şatoda oturan adamdan hayır gelmez Elbet güzel şarkıları vardır love metal sürekli dinlenmez insanın içini bayar[signature][hline]PFMTBİH - "Paticik Forumları'nda Mobil Teknolojiler Bölümü İstiyoruz" Hareketi. Lütfen eleştirilerinizi ve önerilerinizi linki tıklayarak ulaşacağınız konu başlığında dile getiriniz.
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ilk basta herkesin cinsel tercihi kendine.... eger bugün burda love metal tartisiliosa demekki iz birakabilmisler.. sewmeyen dinnemesin:) eheueh ville valo'nun yesil sürmeliii gözlerine kurbann olayim JOIN ME IN DEATH(ölürsem kabrime gelme!!) kikiki dinledikce aglarim ölen hamster'm gelir aklima..!![signature][hline]I've got nothing to gain to lose..!all the world I've seen before me passing by. you don't care how about I feel..I don't feel it anymore..Silent my voice..I've got no choice...!
GladricSpirit Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 valla him superdir is yerinde bile sabah aksam him caliyorum bu tarz muzikle alakasi olmayan dier calisanlarin bile acaip hosuna gidiyo yani gecen gun join me caliyodum ole evli falan 2 cocuk sahibi biri var kenan diye baktim mirildaniyo falan haha superdi :)[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML7 Banelord - Kay Anchorite lvl 22 Çoban - Shadow Moon
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 HIM e bok atan duygusuz demektir.. yada EL iyle yakın ilişkide olan biri demektir..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 walla üzgünüm adam kalmadi ..hamster'mla gitmeye karar werdim naaparsin =).. ayrica HIM forever...! adamin tipine laf atiosunuz ama... kusura bakmayin Ville Valo'nun yerine Ibrahim Tatlises olsaydi (aman sakin ha..!!)daha cokmu sewcektinis :-P neyse insanlar hep elestiriolar zaten..[signature][hline]I've got nothing to gain to lose..!all the world I've seen before me passing by. you don't care how about I feel..I don't feel it anymore..Silent my voice..I've got no choice...!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Gayet çekici bi erkek..(gay değilim döverim) müziği de süper ve son derece duygulara hitap ediyo.. anlayarak dinlediğinizde çok zevk alıcaksınız.. belkide bi kaç şey yaşamanız gereklidir..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 power metale de gay metal diyolar zaten :) o yüzden ciddiye alınacak şey degil[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 kesinlikle cekicii :) bizimkileer birazcik has erkek gibi olmasini istiyolar o yüzden herif'i ''gay'' yaptilar :-P kara kasli kara gözlü diil die ayrica finlandiya'lilar tipleri geregi zaten birazcik degisikler...
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Don't Fear The Reaper, Bury me deep inside, Join me in Death, Right in my arms hepsi tapılası şarkılardır ama artık dinleye dinleye baydım..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eve finlandıyalılar beyaz parlak oğlan oluyolar.. :) gözlerine bir kalem çektikleri zamanda gayet hoş oluyo adamlara.. (GAY sancaklar yeter konuşmıcam) hemen bir bury me deep inside your heart açalım[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 eheueh olsun onlar hep saniyolar.. :) Ville Valo'yuda gay saniyolar ya iste..! :P
Mix Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Tarja da gay. degil mi delikanlı arkadaşlar?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? [Bu mesaj -Mix- tarafından 04 Ocak 2005 19:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Xayder Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 close to the flame - for you - gone with the sin - in joy and sorrow - join me - the funeral of hearts - the sacrament - pretending ve son olarak wicked game... hepsinin hastasıyımdır gelirlerse büyük bir zevk ile gideceğimdir konserlerine...[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway
Demise Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bende sewerim Him ama 2. aLbümLeri berbath ötesiydi bakaLım şimdi nası oLucak.Bütün mahaLLe muhtarda dahiL dinLeyip not verecez..Okadar![signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ulan himi de itin götüne soktunuzya bravo size. adamlar finlandyanın kuytu köşelerinden kopup müzik piyasasına damgasını vurmuş..mis gibi müzik yapiyorlar siz top diyonuz ayıp be...sanata saygı denen bişey var. fitne fücurlar...cekemiyonuz diimi herifleri...[signature][hline]come as you are and join me in death....
Jester Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 edit: hakkaten uçmuşum yavaş :) [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 04 Ocak 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 ya harbi o balonu oraya kim koydu..ne ima etmeye calışıyolar anlamadım...ayrıca ne fake'i yaaa...[signature][hline]come as you are and join me in death....
Jester Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 o balon yeni üye olduğun için var burda hoşgeldin foruma direk dalmışsın yalnız biraz daha sakin..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Astımlı gibi adamın sesi[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 zaten astim o adam... ayrica astim oldugun zmn sesinden anlasiliyo die bisi yok :) adamin sesi gayet süpeer...[signature][hline]I've got nothing to gain to lose..!all the world I've seen before me passing by. you don't care how about I feel..I don't feel it anymore..Silent my voice..I've got no choice...!
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 dalarım ben öyle...girişken adamım ben ne var. lan astım diye dalga geçmeyin ya feci bi hatalık o. acil şifalar ville...tavuk çorbası iyi geliyomuş diye duydum.[signature][hline]come as you are and join me in death....
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: vaniLLe, 04 Ocak 2005 22:09 tarihinde demiş ki: zaten astim o adam... ayrica astim oldugun zmn sesinden anlasiliyo die bisi yok :) adamin sesi gayet süpeer... Wicked game i ondan daha güzel söylerim orası kesin =) Liv Kristine dinle sen, boşver bunu heh[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Disappearing Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 penthesilea hadi söyle bakiim o zaman... öyle söylerim möylerim demek kolay...bekliozzz..[signature][hline]come as you are and join me in death....
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 End aaAAAaaaY dont vana fol in laaav[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü
Öne çıkan mesajlar