Aegean Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Yeni album nisanda geliyor ve gelen festivallerle avrupaya gelcekler su anki tour info da türkiye yok ama eklenebilir ya da değisebilir yazıyor bende türkiyeye bir daha gelmeyi dusunuyormusunuz diye mail attım insallah gelirler yasdan dolayı gidemedim 2000 de[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 i hope so[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 bunalıma hazır olalım eheha[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 onların vokalisti gay beyaw....[hline].>.>.sLøg.<.<. [Bu mesaj sLog tarafından 24 Aralık 2002 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2002 e napalım gandalf da gay hatta fizban bile gay ama biz lotr da izlios dg de okuos =))[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 bencene uzun süre dinlencek bişi deil çok kafa skio her cümlede love love sker adamı bi iki tane dinnesen yeter arada.. bunalım neresine olcas bilemiorum + o herif bence o sözleri hissederek yazmıo kızlar tapar böle salak salak şeelere die yazıo heral ya da basçısına yazıodur bilemicem öpüşüolar ama :D my dying bride+lacrimas profundere derim..en sefdiklerimdir[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 said: Ainu, 25 Aralık 2002 12:52 tarihinde demiş ki: bencene uzun süre dinlencek bişi deil çok kafa skio her cümlede love love sker adamı bi iki tane dinnesen yeter arada.. bunalım neresine olcas bilemiorum + o herif bence o sözleri hissederek yazmıo kızlar tapar böle salak salak şeelere die yazıo heral ya da basçısına yazıodur bilemicem öpüşüolar ama :D my dying bride+lacrimas profundere derim..en sefdiklerimdir[hline]a dying wish... +947598475 him sewmiorm ben bayık my dying + lacrimas´a Empryium we haggard ıda eklemek lazım... [hline]Karanlık bir gecede göğe bakarken.Niye gözlerimin dolduğunu kimse anlayamayacak Gizli gizli, Ruhunu okşarken.Dudaklarını okşadığımı kimse bilmeyecek.Ve yaşadığım güzelliği.... [Bu mesaj Demise tarafından 25 Aralık 2002 15:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 demise saolasın ben de şimdi laf yemişimdi kesin diodum arkamda duran biri oldu artık 2 kişi yices lafları :D tabe haggard 1 ve 2inci albüm aynı şekilde paradise lost ilk 2 albüm..flm flm..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2002 sen dinlemeyi bilememissin himi :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2002 tr ye geleceklerini sanmam en son h2000 de (venü de yapılan...) ulkemiz olarak hayli komik duruma dustuk...kac izleyici vardi sayamadim ama adamlari tatmin etmedikleri yilbasinda zode gelislerini seyirci azligi nedeni ile iptal etmelerinden belli idi..[hline]...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 27 Aralık 2002 01:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Gay[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2002 aha arcane :) son nokta gibi durmu$ Gay[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 + heartagram olayını kim bulduysa tebrik ediyorum gercekten super bi sekil yani tam uyuyor gruba. en sevdiğiniz sarkılar ne ben when love and death embrace ve for you yu cok seviyorum[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2002 said: Dresquin, 27 Aralık 2002 12:41 tarihinde demiş ki: Gay may, kaçınız konsere arkasında "Your pretty face is going to hell!" yazılı bir pardesü ile çıkacak delikanlı? Adam ölüm ve aşkı süper birleştiriyor. Daha ne olsun...[hline]kahır... tamam bunların hepsini kabul ediyorum ama... Gay..[hline]I come along but i don't know where you're taking me I shouldn't go but you're wrenching dragging shaking me Turn off the sun pull the stars from the sky, the more i give to you the more i die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2002 önyargıya hayır :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 aegean harbi imzandaki davranma abi senin kadar ben de dinledim gay kısmını dashaq olarak yazdım ben de tüm albümler var dikkatle de dinnedim ama bayık bi müzik paso love love insan bi süre soora kaldıramıo aralıklarla dinlendiinde saalam olabilir ama hala doom rullaz tabe :D saygılar..[hline]a dying wish... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 HiM sux.[hline]-Assasin-Aron Caldwell-|Sylveria| -OSİ- Sir Alphan Atlantic DeathMetal Rullz İn Falmes Rullz Pop,hiphop,rap SUX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2002 ya ewet .. justin timberlake de ruxx euahıeja[hline]i feel i'm coming to an end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 yok boyle iyi dinlemek anlamında demedim boyle cok sey yasamıs olman gerek nası diyim sevmen, karsılık gormen, aldatılman, reddedilmen gerek iste o zaman cok iyi geliyor...[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 1.Rebel Yell konser dinelğiyn bi hele 2.Gay may,sağane adamın cinlsel tercihinden hem hamettde gay diyodunuz 3.heartagram cillop vari bi tisorte camasır suyu esliinde cizacam[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. huleaaaa! tieeeyt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2002 satılıyor olması lazım onların tabe yoktur turkiye satan isi bunnar diye :P bu arada bam margera nasıl asmıs bi heriftir idolum resmen yani adam pro skater ve ayrıca him in videolarını cekiyomus sanırım kac tanesi bilmiyorum da yeni klibi bam margera cekicekmis(sitesine yazıyo)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hmmm..!! birisi HIM' e laf atarsa bana atmiss gibi üzerime alinip cvp weririm:)) cünkü o kadar hayran oldugum bi grup.. gecen nisan'da konserine gittim.. tabi konserde önüme hayvanlar gecince sadece dinlemekle yetinebildim:( canli performanslari süperdiiiii..! ayrica gay falan diil cünkü hmm.. kendisi bisexüel olabilir ama bi sürü kiz arkadasi vardi.. cirkinler :P hehe neyse.. adam bi tek gözlerine kalem cekiyo diye gay yaptilar herifi clk clk... müzik türlerini ''love metal'' diye acikladiklari icin soguyo cogu insan neden anlamam.. gercekten esi benzeri yok o grubun:) bu arada farkettigim bisey var finlandiyalilar cok güzel müzik yapiolar bana göre HIM basta olmak üzere sentenced olsun apocalyptica olsun nighwish olsun... hepsi iyiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 him=gay metal üstüne alın istediğin kadar yada bunların gay olmadığını kanıtlama çaban gay oldukları gerçeğini değiştirmiyor :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 :) tamam senin fikrin saygi duyarim ehueh.. ben biraz abartip cok büyük bi fan oldugum icin sanirim olaya senin gibi bakamiyorum .. yada karsi cins dogal olarak adami gay olarak görüyo.. bu arada adamin gay'ligini üzerime alinamicam ki diildir kendisi gay:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Ya ona bakarsan bi suru gay vokalisti olan rock/metal grubu var hicbirini dinlemeyelim deil mi. Yani ordan cekistirmeye baslarsak kac tane grubun en azından bi sorunlu elemanı olmaz ki, ya biri gay'dir ya uyusturucu bagımlısı yok bazıları bilmemne vs vs... Grubun elemanlarıyla mı ilgilenmek daha mantıklı yoksa yaptıkları muzikle mi? HIM iyi gruptur, asktı hedeydi hodoydu zamanlarında iyi gider dinlenmesi ama super grup da deildir fanlari fln degilim ama saygı duyarım kendilerine sade ama yine de kulaga hos gelen muzik yapıyolar. Ha ayrıca love metal terimini her sefer duyunca kopuyorum haha dunyada kac kisi o terimi ciddiye almıs bazen merak etmiyor degilim =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar