Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Makinenin foto makinesini aniden görmeme sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dijital makinemi 2 gün öncesine kadar kullanıyodum hoş bi şekilde. Sonradan ne olduysa bilmiyorum, usb kablosunu takmama ve makineyi çalıştırmama rağmen bilgisayar görmüyor. Daha doğrusu gördüğü makinenin sürücüsü yüklenmemiş diyor. Sürücüyü cd ile tekrar yüklemeye çalıştığımda ise, sürücüyü bulamıyor. Bi nevi her şey aynı kalmış ta bir anda fotoraf makinem için gerekli olan sürücü değişmiş gibi. Yardımlarınızı bekliyom..

Marka model: Pentax Optio 30
Mesaj tarihi:
tüm driverlarını kaldır ve bilg. kapat
daha sonra bilg. açarken usbden tak makinayı windows yeni donanım bulundu filan yazarsa hallolur
birde senin makinayı bilmiyorum ama bazılarında bunlarda pc cam ve disk sotarge diye seçenekler oluyo, bunlarada bir bak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
fotograf makinanın pili bitmiş olmasın?
benimde başıma gelmişti bu şekil bi olay yarıldım sona pili bitmiş aletin eheh.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
Normalde de ses çıkmıyor benden. Ama bilgisayar makineyi görüyor. Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığımda, açılışta sürücü yükleme şeysi çıktı, yani bilgisayar gördü makineyi. Ama işte sürücüyü ara diyince, cddeki sürücüyü görmedi. Saygılar
  • Yeni Oluştur...