HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Dijital makinemi 2 gün öncesine kadar kullanıyodum hoş bi şekilde. Sonradan ne olduysa bilmiyorum, usb kablosunu takmama ve makineyi çalıştırmama rağmen bilgisayar görmüyor. Daha doğrusu gördüğü makinenin sürücüsü yüklenmemiş diyor. Sürücüyü cd ile tekrar yüklemeye çalıştığımda ise, sürücüyü bulamıyor. Bi nevi her şey aynı kalmış ta bir anda fotoraf makinem için gerekli olan sürücü değişmiş gibi. Yardımlarınızı bekliyom.. Marka model: Pentax Optio 30
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tüm driverlarını kaldır ve bilg. kapat daha sonra bilg. açarken usbden tak makinayı windows yeni donanım bulundu filan yazarsa hallolur birde senin makinayı bilmiyorum ama bazılarında bunlarda pc cam ve disk sotarge diye seçenekler oluyo, bunlarada bir bak[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Olmadı ya. Başka yöntem bilen?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 fotograf makinanın pili bitmiş olmasın? benimde başıma gelmişti bu şekil bi olay yarıldım sona pili bitmiş aletin eheh.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hoparlör açıkken usb girişine takınca ses çıkıyor mu?Çıkmıyorsa girişte ya da fotoğraf makinesinin usbsinde sorun var.
HalbadaR Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Normalde de ses çıkmıyor benden. Ama bilgisayar makineyi görüyor. Sürücüyü kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattığımda, açılışta sürücü yükleme şeysi çıktı, yani bilgisayar gördü makineyi. Ama işte sürücüyü ara diyince, cddeki sürücüyü görmedi. Saygılar
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 olur böyle şeyler, bende de oluo bazen...windowsu temizs kullancaksıns[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Öne çıkan mesajlar