Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Torrentbits2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar gün içerisinde üye sayısını çoğaltıyolar 16.000 üyeden 17.500 üyeye çıkarttılar sayıyı 14:00 civarında ama 1.500 kişi 10 dk içinde oldu :D ben kaptım acc u
ilgilenenler takip etsin[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl
www.tev.org.tr/
Mesaj tarihi:
acildi
edik:of sayfa hata verdi kaydolamadim :([signature][hline]Live Fast Die Fun
Miraul Sainter

[Bu mesaj Death tarafından 05 Ocak 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
17 500 O_o[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
he unutmadan söliim bilmeyenlere tabi
BitComet de torrenti ilk eklerken hangi dosyaları çekeceğini belirleyebiliyosun filimlerde sadece sample ı çekip bi göz atabilirsiniz yada oyunlarda bozuk olan bi kısım yerine sadece o kısmı tekrardan çekebilirsiniz[signature][hline]1 milyon e-kart kampanyasına sende katıl
www.tev.org.tr/
Mesaj tarihi:
bende birsey sorim isvec le biz ayni bolge kodunumu kullanioruz dvd lerde? 3-4 tane swesub dvd gordum torrentbitste hepsinde turkce altyazi da var acaba butun swesublarda turkce altyazi varmi?[signature][hline]Live Fast Die Fun
Miraul Sainter
Mesaj tarihi:
Ya lanet olası thread i neden once gorememki OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF kıl oldum ya !.

Hayır Limit 17.500 kişi suandaki registerlı kullnıcı sayısı 17,791 nası bişi anlamadım . Daha un registerlık 600 kusurluk boş yer var alamıyorum AYYYYYYYYYYYYYYY! :|[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme !
|
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Mesaj tarihi:
Az once uye oldum sınırı 17,800 hatta 17,850[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
|
Mesaj tarihi:
ya bu arada bana acilen trojensiz bi client lazım
ABC yi indirdim indirmez olaydım pc gocuyodu . Zor kurtardım varsa elinizde yollarmısnız _ yada bi Link rica etsem ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
|
Mesaj tarihi:
abi ben mi cok balliyim, siz mi cok bahtsizsiniz. Daha once torrentbits e de sak diye uye olmustum, buna da sak diye uye oldum.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Mesaj tarihi:
İlginçtir ki login olamıyorum. Username/password incorrect diyor. 2 kere forgot password den resetlettirdim şifreyi. Yeni şifrelerle girmeyi denedim gene aynı hatayı verdi.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
  • Yeni Oluştur...