Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Ayol turnuva başladı konusu yok. İş başa düştü.. Dünya Kupası'na denk geldiği için olsa gerek, yayını da yok. Eurosport sürekli bisiklet yarışı filan veriyor, nerden izliycez ayol vimbıldını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 edit : vpnle denedim yine olmadı gerçi, misinfo için özür http://www.youtube.com/watch?v=l-D_4mBaaRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Oldu şimdi, cookieler yüzündenmiş. Temizlik yapıp UK serverından girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 this video is private diyo :( ama zaten benim asıl inanamadığım koskoca wimbledon'u hiçbir kanaln yayınlamaması. başımıza taş yağacak bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 murray, nadal elendi wimbledon meh çimlerde ölmüştür zaten saçmasapan seken toplar, kısa kısa ralliler tour de france başlıyor 2 gün sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 AYOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Wimbledon'ı malesef digiturk yayınlıyor. Ligtv abonesine izletmiyor, spor pakedi uyesine izletmiyor, bunların dısında ekstra spor pakedi almanı istiyor allahsız kitapsız serefsizler. Nadal'ın elendigini ogrenince buruk bir sevinc oldu ama. Insallah Federer ve Djoko da finale cıkamaz. Tour de France akacak ama haftasonu izleyebilicez ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar