Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Selamlar, yıllarca hiç ihtiyacım olmamıştı ancak bu aralar ihtiyaçtan dolayı araştırmaya başladım. PHP dosyalarını encrypt edebileceğim ve çözülemeyen (illaki çözülüyordur muhtemelende en zoru diyelim ) bir encrypt sistem var mıdır ? ionCube, Zend Guard, Php Guardian falan inceledim. Belki farklı fikirler çıkabilir diye sormak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 yok başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 hepsi çözülüyor genelde ama ioncube tavsiye ederim sonuçta çok public bir sistem yapımıyorsan çözmez kisme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 XX said: hepsi çözülüyor genelde ama ioncube tavsiye ederim sonuçta çok public bir sistem yapımıyorsan çözmez kisme... ioncube en kolay çözüleninden değil mi ya :) Birde şöyle bir olay var ama nedir ne değildir araştırıyorum bakalım. http://php.net/manual/en/function.blenc-encrypt.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar