NuKe Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: armra, 05 Ocak 2005 19:14 tarihinde demiş ki: said: magecy, 05 Ocak 2005 18:56 tarihinde demiş ki: adamlar ÖZEL MAKİNELERLE bir parçayı alıp insanı tamamen yeniden yapıyorlar tüm hafıza yerinde ama bize para verin uzaylılar sizi dünyaya geri getirsin diyorlar işte beyinde bir dügme gibi birşey (mecazi) onu acıcaz 3000 sene yaşıyacaksınız diyorlar şimdi komik degilmi bunlar ? ben bir din biliyorum- parça almadan seni başka bir alemde yeniden yapıyorlar. ben bir din biliyorum- sonsuz hayat vaad ediyor. ben bir din biliyorum- bunlara herkes inanıyor kimseye komik gelmiyor. ben bir din biliyorum- başka bir alemde karı vaad ediyor. ben bir din biliyorum- ........................................... [Bu mesaj armra tarafından 05 Ocak 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Ben bu topicte birisini biliyorum saçmalıyor.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: arcane, 06 Ocak 2005 02:47 tarihinde demiş ki: valla bu tarikat olayında son noktayı seneler önce uğur dündarın arena programında koymuşlardı.muzcu hoca ve tarikatı diye ehuehu, efsane birşeydi. yahu sen ne diyorsun, izlerken hayretler icinde kalmistim.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmaz ki seker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar