Grom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Ben bu oyunu bir kere yüklemiştim ve oynadım. Daha sonra sildim.(ekle/kaldırdan) sonra tekrar yüklemeye kalktığımda oyununun sadece müzikleri yükleniyor, üstelik benim seçemediğim bi klasöre: windows/game Oyunun müziklerini yüklüyor ve yükleme bitti diyor. Play diski takıncada "ilk önce oyunu yükleyin" diyo. Deli olucam!!! Lütfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Lütfen biri cevap yazsın ya da bu gibi sorunları çözmede kim uzmansa buraya yazsın bende onlara ulaşıyım[hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 cd yi yikamayi dene:) veya oyunu tamamen farkli bi klasore fln yuklemeyi dene[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Cd de bişey yok. oyun hard diskten tam olarak silinemedi diye oluyo heralde. aam oyunun geri kalan dosyalarını nerden bulucam? senin dediğini yapamıyorum çünkü oyunu yüklerken klasör seçemiyorum![hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar