McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben fast fooda gitmiyorum ne zamandır. Çünkü karın doyurmuyolar bi türlü. Oraya karın doyurmak için vereceğim paraya gider en kral kebapçıdan misss gibi doyururum künefesiyle beraber :) Bi pizza huta gidiyorum o da bi ark falan götürürse yani :) Diğerlerine giderken yemek yerim önce tatlı maiyetine bişiler atıştırırım :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 mcden aşağı yukarı 3 senedir yemiyorum.zamanında haftada 4 kez falan ordan yerdim sonra baydı.insan istediğinde bırakıyor. ama şimdi burger king takılıyoruz. eti tavuğu daha lezzetli mce göre ve sarımsaklı mayonezi ve acı sosunu tek geçerim.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 valla yazının tamamını okumadım ama zararlıda olsa her türlü fast food rlz yani[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o diil de arby's in beef and cheddarı özellikle ranch sosu süper bi hadise. yılda bir tüketirim.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Horas, birer Beef'N Cheddar yeseydik beraber ?[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 cok fazla karbonhidrat var iclerinde yerken mutlu hissediyorsun kendini . bagimlilik yapici etkileri var bu yuzden . fizyolojik degil ama psikolojik . yedikce yiyesi geliyor insanin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Alexi_Septimus, 06 Ocak 2005 05:54 tarihinde demiş ki: Adamı görseniz sıska birşey. "Abi böyle daha ucuz oluyo, üstelik, bak *2 tanesini üst üste koyarak* al sana big mac." Ve doymadı. bunu bizim uzaylı mı yaptı umur ? PEHAUHUSGMSXUBHH[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: Riooo, 05 Ocak 2005 21:35 tarihinde demiş ki: Domino,McDonals,KFC başka tanımam burger king acaip boktan. bencede mc boktan, burger 1 numara. adamlar manyak patetes yapıyo ve burgerlei de dah güzel mc ten[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::... paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence gayette güzel eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: cmrownz, 06 Ocak 2005 16:24 tarihinde demiş ki: bunu bizim uzaylı mı yaptı umur ? PEHAUHUSGMSXUBHH Sorman ayıp. Kim yapmış olabilir ?[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 meauhauhauhaa oldum bittim ya uaheugdmu , nickleri gor bide yiitin msndeki tam reis :)[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ya ben mesela 3 aydır burger king(mcdonaldsı sevmem de) gidemedim sebep nedir para yok ne zaman elime para geçse dürümcüye gidiyorum var mı dürüm gibisi of of [signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 mc donalds ta hamburgerlerin poşetlerini bebek bezlerine benzettiğimden beri tiksiniyorum...bebek bezinden hamburger çıkıyomuş gibi gelmeye başladı off bak yine kötü oldum...[signature][hline]okula mescid açan zihniyetin gelmişini geçmişi....SAKIN HA KADİR HAS ANADOLU LİSESİNE GELMEYİN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar