Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun süre mc.donalds yemeyince

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Ben fast fooda gitmiyorum ne zamandır. Çünkü karın doyurmuyolar bi türlü. Oraya karın doyurmak için vereceğim paraya gider en kral kebapçıdan misss gibi doyururum künefesiyle beraber :)

Bi pizza huta gidiyorum o da bi ark falan götürürse yani :) Diğerlerine giderken yemek yerim önce tatlı maiyetine bişiler atıştırırım :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

mcden aşağı yukarı 3 senedir yemiyorum.zamanında haftada 4 kez falan ordan yerdim sonra baydı.insan istediğinde bırakıyor.

ama şimdi burger king takılıyoruz. eti tavuğu daha lezzetli mce göre ve sarımsaklı mayonezi ve acı sosunu tek geçerim.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Sosyal ağlarda paylaş

cok fazla karbonhidrat var iclerinde yerken mutlu hissediyorsun kendini . bagimlilik yapici etkileri var bu yuzden . fizyolojik degil ama psikolojik . yedikce yiyesi geliyor insanin.[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Riooo, 05 Ocak 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
Domino,McDonals,KFC başka tanımam burger king acaip boktan.
bencede mc boktan, burger 1 numara. adamlar manyak patetes yapıyo ve burgerlei de dah güzel mc ten[signature][hline]...:::nothing can explain u without u:::...
paticik uo daki mystr karakteri ile hiçbir ilişkim yoktur
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben mesela 3 aydır burger king(mcdonaldsı sevmem de) gidemedim sebep nedir para yok ne zaman elime para geçse dürümcüye gidiyorum var mı dürüm gibisi of of [signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

mc donalds ta hamburgerlerin poşetlerini bebek bezlerine benzettiğimden beri tiksiniyorum...bebek bezinden hamburger çıkıyomuş gibi gelmeye başladı off bak yine kötü oldum...[signature][hline]okula mescid açan zihniyetin gelmişini geçmişi....SAKIN HA KADİR HAS ANADOLU LİSESİNE GELMEYİN!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...