Xht Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2014 Selam milllet, Herhangi bir exe dosyasını exe ile packlemek, kodları saklamak istiyorum ancak, heryerde reverse engineering ile nasıl unpack edileceği yazıyor aspackin falan. Siz ne tavsiye edersiniz, daha zor kırılacak bir yöntemi yokmudur bunun? Zamanında Hex Workshop ile yapılıyordu sanırım ama şimdi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 rarla şifrele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
extraproximity Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Hiçbir pack programı tam koruma sağlamaz. Hatta büyük çoğunluğu iyi bir koruma da sağlamaz. Ayrıca programın çalışmasını bir nebze yavaşlatır. Hız çok önemli ise bu sorun olabilir. Bazı sofistike yöntemler var, ileri düzey assembly bilgisi + kullanılan işletim sisteminin mimarisine hakim olmayı vb. gerektiriyor. Mühendisliğin olduğu yerde ters mühendislik de olur. Bunu engellemenin bir yolu yok. Belki bıktırıcı derecede bir sürü kontrol koyabilirsin. Ama bunda da derleyiciye fazla güvenme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar