CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Firechat appini kullanan var mi? Arkasinda ki teknoloji guzel birseye benziyor ama sanirim efektif olmasi icin belli bir kullanici sayisina ulasmasi lazim bulundugunuz bolgede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 ben bir ara merak edip yükledim tek diyebileceğim şu barzo türklerden dallamalardan geçinmez bir yer düşün ki kadıköy yada taksim farketmeksizin ekranımda belirenlerin hepsi "karı yokmu la yükledik bunu ama hatun düşmüyor olm bundan" diyen bir ekipten ibaretti. memleketim apış arası kokuyor ver elizabete küsküyü ver yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2014 :) Sasirtmadi acikcasi ama ben daha cok bu twitter, Facebook bani mevcutken millet kendi arasinda haberlesmek icin kullanir diye dusunmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar