xantia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaşlar +4 chitine upgrade scroll vurulur mu ? Blessed demeyin , bende biliyorum fakat us vurup +5 yapanlar var mış . Öyleyse yine şans mı ?
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Deneme bence. Birde upgrade yapıcağın zman bütün malzemini yanına alda yap. +1 i bu gün +2 i yarın bless i ertsi gün yapmas akın:) ki bence sen bu +4 e bless koysanda patlar gibi geliyor bana.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xantia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yok vallaha 2 bus koydum bir dex +6/10 helmet oluverdi :)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 2 bus zaten 5 m,e chitin kafalıkta 4 m.Ticari acıdan yaklasmak lazım birazda :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 birde şöyle bir söylenti var Elemantel, reduce,str gibi şeyleri en sonunda koymak gerekiyormuş.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xantia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Buzkirpisi para değil de dostum item önemli . Yani 20m olsa hatta 20-30m arasına çıktı fiyatları verip alayım .Ama böyle daha karlı .
Denver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 said: xantia, 06 Ocak 2005 02:43 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar +4 chitine upgrade scroll vurulur mu ? Blessed demeyin , bende biliyorum fakat us vurup +5 yapanlar var mış . Öyleyse yine şans mı ? Eger +4 Chitininde str,dex,hp gibi bonuslar basılmamıssa Cursed Upgrade Scrolla herhangi bi full plate parca yakarak normal upgrade scroll la chitinini +5 yapabilirsin ..[signature][hline]Tek bildigim sey hicbirsey bilmedigimdir ..
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bugün Chitin Warrior Helmet +4'e NUS vurdum, sonuç başarılı +5 oldu. Fakat daha sonra Gauntletı upradelemek istedim. +3 iken NUS vurdum, patladı. :D Tamamen şans işi bana sorarsan.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bende öyle diyordum ama Bence %80taktiksel %20 şans diyebiliriz....[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ya abi Yoksa düşün Adam üstündeki chtinShell leri +7/12 yapmış! Onu geç Raptoru +7 yapmış! +7 raptorun pazar fiyatı ne kdar tahmin edebilirmisin? ben diim 300 sende 400:D ki zaten +1 satanı bile göremiyorum. BEn +6 bardishim ykaıcam diye upgrade etmiyorum. Heleki chtin shell im olsa +1 den BUS la basmaya başlarım:D BUS lada Chtin pauldrondan başka bir şey yakmam:D Eğer ki bu işin bir taktiği olmasa Eminim durumlar daha farklı olurdu! 2 tane +7shard/60posion PEH!! yok böle bişi...[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Katılıyorum, eğer elimde chitin shell olsaydı +1den BUSla başlardık. +5 ve +6 Tiana's Price felan kullanırdım. :P
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Tiana's Price olayı. bence çok güzel item lar da kullanılmalı. Ve çok düşük lvl birisi mesela lvl 20 diyelim premium üye olup o kağıdı 40mil e satsa direk köşe. Bu arada geçen gün konuyla ilgisi yok ama söylicem ARES te _SoluSlayer_ varya MasterWarrior adam %40 atlamak için DRT clanına 70mil vermiş:)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 +6 dan +7 bus ve o yeni scrolla geçiş % kaç şans verir?? cus la chitin falanmı yaksam acaba.![signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
KnightOnline Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bişey yakmanla alakası yok manner lada alakası yok söylenti o +6 > +7 25% bus la fakat kesin değil...
Öne çıkan mesajlar