Raistin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 simdi elimde bazi normal muzik cd leri var (daha dorusu babamin elinde) bunlari bilgisayara mp3 formatinda gecirmek istioruz ne yapmaliyiz?
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 waw to mp3 türü programları kullan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 winamp bu işi yapıo :) banada bonecrusher sölemişti :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İmToo Audio Encoder baya iyi bir program
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Music Match Juxebox ben bunu kulaniyorum. Player olarak da guzel.[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Öne çıkan mesajlar