Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Selamlar, Arkadaşlar arkadaşım bana .pps formatında(sanıyorum power point dosyası) bir dosya yolladı acep bende office yok ve para vermeyide düşünmüyorum :) Bunun beleş viewerı fln varmıdır download edebileceğimiz?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 azınla sölüyon power point viewer diye :P inndir.com a bi bak[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İstersen msn yollıyabilirim diyecem ama dosya biraz büyük.. (Office XP için konuşuyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 msn den office xp mi yollican :) 600mb :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bende ki 300 mb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kargoyla daha çabuk gider gibi görünüyor.[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 300 mb msn den birşeymi ya hiç büyük dosya yollamışınız siz msn den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bunun için microsoft.com da vardı bir dosya, power point ile ilgili bişey yapamıyodun ama sunum olarak izleyebiliyodun boyutu 3mb. bişeydi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 :D gmailden atalım diyecem olmıycak (Bugün birşey var bende galiba xp yi kopyalamaktan kafayı yedim...) [Bu mesaj Ciginix tarafından 06 Ocak 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Ben sana OpenOffice tavsiye edeyim. Tamamen ucretsiz full surum ve MS Word (doc), MS Exell (xls) MS Power Pint (ppt) dosyalarini goruntuleyip editleyebiliyor. Kaynak kodlari acik. Turkce'si dahil bir suru dili var ama ben turkcesini bulamadim. Ingilece surumunu burdan cekebilirsin. Offical sitesi de http://www.openoffice.org/[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 http://s4.yousendit.com/ var buyuk dosyalar icin . kimse gondermez nasilsa ama msn le falan ugrasmayin yarin bir gun isiniz olursa diye soyledim :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 huun gerçekten site baya güzel ama yolladığın mail fark ediyormu mesela hotmail e 150 mb bi dosya yolladın adam açabilicekmi ki? Edit: Tamam sorumun cevabını aldım sağol... [Bu mesaj Ciginix tarafından 06 Ocak 2005 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: lordgnr, 06 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Ben sana OpenOffice tavsiye edeyim. Tamamen ucretsiz full surum ve MS Word (doc), MS Exell (xls) MS Power Pint (ppt) dosyalarini goruntuleyip editleyebiliyor. Kaynak kodlari acik. Turkce'si dahil bir suru dili var ama ben turkcesini bulamadim. Ingilece surumunu burdan cekebilirsin. Offical sitesi de http://www.openoffice.org/ openoffice windows da çalışabiliomu ? benim bildiim yalnızca linux için[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Openoffice benim bilgiğim linux içindi ? googleda çok derin(!) bir araştırma sonucu buldum.. tek yapmam gereken pps viewer yazmak oldu. Önerileriniz için teşekkürler :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu arada vatana millete faydamızda olsun: buradan microsoftun viewerini çekilebiliyor[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Open Office'nin hem linux hemde wondows versionu var. Verdigim link Windows versiyonu icin ben kullaniyorum memnunum.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar