Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

.pps(Power Point) görüntüleyici?

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Arkadaşlar arkadaşım bana .pps formatında(sanıyorum power point dosyası) bir dosya yolladı acep bende office yok ve para vermeyide düşünmüyorum :) Bunun beleş viewerı fln varmıdır download edebileceğimiz?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır.
[/b]
Wow:Hordish Manner
Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler
Sosyal ağlarda paylaş

msn den office xp mi yollican :) 600mb :lol:[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sana OpenOffice tavsiye edeyim. Tamamen ucretsiz full surum ve MS Word (doc), MS Exell (xls) MS Power Pint (ppt) dosyalarini goruntuleyip editleyebiliyor. Kaynak kodlari acik. Turkce'si dahil bir suru dili var ama ben turkcesini bulamadim. Ingilece surumunu burdan cekebilirsin. Offical sitesi de http://www.openoffice.org/[signature][hline]Lord GNR's Homepage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lordgnr, 06 Ocak 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Ben sana OpenOffice tavsiye edeyim. Tamamen ucretsiz full surum ve MS Word (doc), MS Exell (xls) MS Power Pint (ppt) dosyalarini goruntuleyip editleyebiliyor. Kaynak kodlari acik. Turkce'si dahil bir suru dili var ama ben turkcesini bulamadim. Ingilece surumunu burdan cekebilirsin. Offical sitesi de http://www.openoffice.org/
openoffice windows da çalışabiliomu ? benim bildiim yalnızca linux için[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...