Wispy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Christian Bale'e verirdim kız olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 film baya kötü ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Senaryo biraz zayif ama keyifli bir film. Izlettiriyor kendini. Bu arada daha dun serviste giderken izledim vahiy gelmis gibi. TV8'e de gelmis megerse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Güzel filmdi yaw,Tv8'de ayda bir veriyor bu filmi nerdeyse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şimdi izledim filmi. biraz daha uzatılarak çok harikulade yapılabilinirmiş. çocukların olayı vs hemen oldu bittiye geldi birde adam çok çabuk döndü. 1 saat daha uzasaymış film bunlar oturtulsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 twilight zone'da bi bölümde vardı burdaki duygusal olmama olayı. o bölümün genişletilmiş versiyonu gibi izlemiştim, çekilir olmuştu. yoksa kötü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 christian bale var ama <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 duygusal olmama olayı hraika. keşke gerçek yapabilseler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 abi niye böyle bişey istiyosun ki şimdi :( asdfasd duygulandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 o diil de christian bale izlemiş. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar