BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 lvl 43 mage lvl 41 assassin var kasasım gelmiyo abyss falanda uğraşmak istemiyorum parada yok ben napcam ya 50 olup banka dolusu parayı sağda solda harcamak czde milleti doğramak istiyorum ama sıkıldım yau zaten partiyede almıyolar eslantta napcam ben :([signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bi adamla konuşmuştum geçende diyoki abysste 3 makine açık makroda kasıyo falan adam burdan zengin oluyo kendi charınıda makroya bırakıyo yine bi yerde koca gece çatır çutur alıyo levelleri falan illa hileyemi başvurmak lazım bu oyunda ?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 abyss de makroda kesmiolarmıymıs[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 nerden bileyim adam sadece bunu dedi kohack falan dedi bide macro programı falan var dedi ama istemedim hilesiz oynamak daha güzel ama gaza gelip oynamaya başlamazsam sonum bu olcak[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 makro programı varda abyss de ole makro ya yatamaz. keserler.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 42 Roque DieZ 1/2
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 daha hiç kekurikukara denilen zımbırtıyı görmedimki nasıl toplıyım[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Aynı dert bendede var lvl 52 wariorum yalvarıyorum parti diye anca alıyorlar oda şansım yaver giderse abyss salla bence git lvl kas en güzeli sen 50+ olduktan sonra partiler için tabi ki şansın daha fazla oluyor.[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Git cz ye,öl,cok ciddiyim 1-2 de lvl ol. Bende senin gibiydim kasmadıgım karakter tipi kalmadı her serverda her karakterden 4x yaptım su 4-5 ayda.Ama simdi birine devam edicem.Git biraz czye,cık gez.Öl öl.Sonra zaten ya gaza gelirsin yada harbi sıkıldıysan bırakırsın.
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 gittim zate czye bowlu bi orcun peşinden koşturdum 500 küsür damage verdim adam bi koydu çat indim aşa sonra national pointiniz0 zımbırtısı çıktı bende geri geldi şehre oyunu kapattım bir iki güz uzak kalırsam yine gaza gelir oynarım heralde bakalım =S[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Footlocker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 duvar programını kullanıolar duvarda kimse vuramıo sana bide ko hack yapıolarmıs benımde oyunda tanıstıgım birisi söledi bende yok dedim bide banlanmaktan korktugu için bitane başka char acıolarmıs
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Buzkirpisi, 03 Ocak 2005 23:30 tarihinde demiş ki: Git cz ye,öl,cok ciddiyim 1-2 de lvl ol. Bende senin gibiydim kasmadıgım karakter tipi kalmadı her serverda her karakterden 4x yaptım su 4-5 ayda.Ama simdi birine devam edicem.Git biraz czye,cık gez.Öl öl.Sonra zaten ya gaza gelirsin yada harbi sıkıldıysan bırakırsın. , lvl50 oldğum zman bende yaptım cz olayını. bi baktım exp hiç ilerlemiyor. parada yok tam oyunu bırakıcam cz de biraz takilim dedim. 4-5 kere öldüm lvl düştüm ama şimdi mutluyum ve huzurluyyum. He birde oyundan zevk almak istiyorsan premium üye ol. BU akşam oluyorum kısmetse. En başta bi kere lvl 52 yken 970k yerine 400k exp kaybediyorsun. TAmir paran %60 indirimli, % bilmem kaç daha çok item düşürme şansın. kasaya item ları %50 daha fazlaya satıyorsun. Ve öyle bir şey varki. O scroll paha biçilemez gibi. BUs la sadece 1 kereye mahsuz %100 upgrade şansı var. düşünsene elinde +7 var ve onu +8 yapıcan:D daha bi sürü ıvır zıvırıda varmış.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 04 Ocak 2005 11:14 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bide sen +8 i +9yaptıını düşün =][signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Hayal kırıklıgı yaratmak istemem ama scroll bi ise yaramıyomus :D iyikide calısmıyo ayrıca.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: Buzkirpisi, 04 Ocak 2005 13:51 tarihinde demiş ki: Hayal kırıklıgı yaratmak istemem ama scroll bi ise yaramıyomus :D iyikide calısmıyo ayrıca. Nasıl Yani!!! Bak abi +6 bardishmi denicem şakası olmaz oyunu bırakırım:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: rockncoke, 04 Ocak 2005 13:48 tarihinde demiş ki: bide sen +8 i +9yaptıını düşün =] Sonra bu oyunu oynama. Otur para ye. Sağa sola para dağıt... :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eheh :) gaza geldim dün deru partisi ile 42 oldum bakalım bugün bulabilcekmiyim parti... ama farkettimde oyunda deil sorun ben hayattan bıkmışım 6da kalk okula git oku eve gel yemek ye pc oyna uyu 6da kalk okula git oku eve............ ........ ..... .. .. böyle gidiyo yeni birşeyler bulmam lazım[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hayat bunlardan ibaret boş bir yer değil! Sadece doldurmayı bilmelisin:)[hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 05 Ocak 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 neyle doldurcamki yaş 15 zaten ne yapabilirimki =P nese bide lvl 24 warriorum vardı accountun tozlu köşelerinde birazda onu kasıyorum[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hehe öyle bi kounştunki dedim şöyle rahat 25 falan var:D len sen doldurmayı bırak oyuna bak:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ehueh anneme acıdım valla gariban kadın 41 yıl yaşamış bea ben 15 yılda sıkıldım hayattan =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 =P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 1-55 = 55-60 sen gel 55 lvle gör 4* lvl leri mumla ararsın.
Öne çıkan mesajlar