Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başka bir hasta oyun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana şüpheli anlık korkutucu bir şeymiş gibi geldi.. kapadım. umarım öyle değildir yoksa sert eleştirilere açık ol :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
oyunu anlıyamadım[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
eet bencede çok saçma[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Mesaj tarihi:
Bunla uğraşacağınıza Garez in sitesine girin onla oynayın[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
1- kapıyı açın
2- pop-uplara ok diyip bi daa kapıyı açın
3- URL'deki false'u true olarak deiştirin
4- resmi highlight ederseniz daa rahat görünen bi mors kodu var çekmecenin yan tarafında.. user : early pass: death
5- resmi download edip bi editörle contrastla oynamanız gerekio.. alttaki siyah bölgede "on the 8th of november belirio" kumandanın kapatma tuşuna bastığınızda yazan "beatiful life" bir albüm adı.. resmin altında beliren lyric parçası da Some Things adlı şarkıya ait..
user : some
pass : things
alıntıdır
Mesaj tarihi:
çok saçma ve sıkıcı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Mesaj tarihi:
şifreyi vermeyin bari be insanlara
16. bölümdeyim
oyun ingilizce gerektiriyo biraz ipuçlarını çözmek için[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
The Moon I love
The Moon I pray...
  • Yeni Oluştur...