Clockworked Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yakın zamanda Bende bir arkadaşta paper mage vardi ve SlashTown klanındaydı (Ares 1) Ama baktık ki mootabolus fln hayal sizce bu kişiler 24 saat ko mu oynuyor yoksa hile filan yapiyorlar mı. İki elinde +10 Falchion fire glow lu insan . insan evladi midir yahu..
xantia Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Banada pek mantıklı gelmiyor ama sanırım epeydir kasıyorlar. Ama bir şeyi +10 yapmak sanırım hack gerektiriyor, millet +6 yapamadan patlatıyor. Birde arkadaşlar , herşey bir anda olmaz clan açtık ya Türkler alınıyor şimdilik , gelen malzeme isterse biz nasıl yetişeceğiz .Biraz kendiniz de kasın , vallaha 50 olana kadar pek takılmadım party lere saolsun DRU diye bir dostum vardı şu an WoW a geçti , ikimiz fıstık gibi party yapıyorduk 2 kişilik . Ama 50 den sonra gelmiyor xp . Bence arkadaşlar önce item kasın sonra xp gelir zaten
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Admine 60$ verirseniz direk şvş 60 yapıyor sizi. Ve ayrı yetten mesela oyunu en iyi archerı oldunuz gelip sizde oyunun en iyi okunu veriyor. İşin cıvığı ççıkyı yani. Ve o adminlerinde bir sürü arkadaşı var. Benim arkadaşım ko da admin olucak ben üstüme full +10chtin shell giymicem! hiç olucak şeymi:D yani illede hack diil. DİREK ŞİKE:)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Öne çıkan mesajlar