Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadarlar wow(Us veya beta serwerlarında) oynayıpda sıkılan yada ben hayatımda bu kadar eglendıgım bır oyun gormedım dıyen var mı ben acıkca soluyım sananede ve nbl northda uo oynarken aldıgım zevki hicbir serwerda yada oyunda almadım. Şimdi wow sipariş ettim çok şey bekliyorum kısacası bu oyun bu kadar büyük beklentilere cevap verebilcek bir oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu dünyadaki hiç bir oyun, hiçbir etkinlik, hiçbir hareket, hiçbir insan, hiçbir güzellik vs. insanın beklentilerini karşılayamaz. Böyle hırslı bir yaratığız işte.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Snn ilk açıldığı zamandan çok daha fazla zevkle oynuyorum.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Tauren Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Elbet hersey bır zaman sonra sıkar ınsanoglu ıste hıc bır seyden tam zewk alamaz daha fazlasını ıster durur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 evet tamamen felsefi bir soruyla karşı karşıyayız bu oyun beni tatmin eder mi? bence cevap hayır... çünkü insanoğlu denen varlığı hiç birşey tatmin etme gücüne sahip değildir şu an dünyamızda ki bunu world of warcraft gibi bir oyunun yapması imkansız... ama oyun eğlenceli al oyna...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 daha iyisi çıkana kadar bunla idare et şu an en iyisi[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Evet vakıt gecırmek ıcın ıdeal[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 (Hic begenmedım bu arada bu oyunu) Knight online ile benzerlikleri var mı oyun acısından questler mesela bazı arkadaslar klasik bazı arkadaslar eglenceli demiş forumda oyunda tek basına skill kasabiliyomusun yoksa party ile daha mı kolay artıyo kısaca in game olayları merak ediyorum hem final betayı oynayamıycak ve daha once betasını oynamamıs arkadaslar icinde iyi olur ben fınal betaya ınsallah yetıscem ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bence artık ortaçağ gotik tabanlı bir mmorpg tutmaz bundan sonra çıkacak olan yapımıcların farklı dünyalar düşünmesi gerekir gibime geliyor... mesela vampire the masquerade deki dünya olabilir veya başka bir evren...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - [Bu mesaj fortinbras tarafından 06 Ocak 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 K.O dan cok daha guzel[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 solo da gidebilirsin oyunda ama ilerleyen levellarda bazı gorevleri yapman zorlaşır solo hatta bazı görevleri tekbaşına yapman imkansız gibi bişi o yüzden ilerki levellarda grupla oynamak daha mantıklı... hatta bazı durumlarda zorunlu...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Her iki oyun da MMORPG oyunlarının kilometre taşı. Ultima Online dan sonra ne Asheron's Call ne de Star Wars Galaxies, World of Warcraft ın yaptığı patlamayı yapamadı. UO ile WOW ı birbiriyle kıyaslamak da ilginç bir durum.... UO sınırlı teknolojiyle çok büyük bir iş başardı. WoW ise daha farklı, göze son derece hitab eden bir oyun. Bence en az UO dan aldığın zevki bu oyunda da alacağını düşünüyorum. Ayrıca WOW da karakterin kontrolü kullanıcıya daha çok bağlı ama şimdilik UO daki çeşitlilik var mı onu da oynayan birine sormak lazım. Ben open beta oynamış biri olarak bunları söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: fortinbras, 06 Ocak 2005 20:14 tarihinde demiş ki: bence artık ortaçağ gotik tabanlı bir mmorpg tutmaz bundan sonra çıkacak olan yapımıcların farklı dünyalar düşünmesi gerekir gibime geliyor... mesela vampire the masquerade deki dünya olabilir veya başka bir evren... wow sıradan bir ortaçağ tabanlı mmorpg degil bambaska bir atmosferi ve dünyası var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bende tıpkı senin gibi bekliyorum cafeden oynayan biri var onu izledikce özeniyorum ve questleri hayranlıkla gözlüyorum.Ve bu oyun beni tatmin etmeye calısacak gibi umarım seni tatmin eder.[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 o zaman ne diyelim hepimize hayırlı olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s7e7v7e7n Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Walla en son ne zaman ewden disari ciktigimi hatirlamiyorum [ ekmek almaya dahi kiz arkadasim gidio ] oyuna log oldugum andan itibaren bayilana kadar oynuyorum [48-52saat ] 1 aydan kisa surede 47 rogue yaptim yane ben bu dunyanin hastasiyim [ Oyun diyen arkadaslari siddetle kiniyorum ][signature][hline]45 Troll Rogue US Server = Shattered Hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bence daha oyunu oynamadan hatta görmeden "bu oyun acaba beni sıkarmı yoksa sarar mı" diyebiliyorsan bence bu oyun seni sarmaz. Hatta hiç bi oyun sarmaz. bi oyunu zevk almak için oynamazsın, zevk aldığın için oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar