XX Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Bu sistemlerin herhangi birini kullanmış olan varmı ? Endüstriyel düzeyde Yada bildiğiniz de olur ama yinede kullanmış olun bikaç sorum olacak http://imageshack.com/a/img849/9594/ujl2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 İtüdeki uhem* kapanıyomuş diye bi söylenti var.Hatta kapanmış bile olabilir şu sıralar.Oradaki programların alayının ekmeğini yeme olasılığın var iyi reklam yaparsan. http://www.uhem.itu.edu.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Uhem kapanmiyo. Ben openfoam code saturne vs bilirim ne sorcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 TAI'de stajda bir kaç kere ANSYS Fluent koşturmuşluğum var, o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fizban said: Uhem kapanmiyo. Ben openfoam code saturne vs bilirim ne sorcan? Maaşları ödemiyolarmış.Sistemi ayakta tutan insanlar işten ayrılmaya başlamış devlet ödeneği kesmiş diye duydum. Çok yanlış bi karar olmaz kapanması.Bir makale için kallavi bi modeli paralel çalıştıracaktık.1.5 sene kadar oldu bu mevzu olalı.Boşta node yok yapamayız dedilerdi.Eş zamanlı, sistemlerinin bomboş ve hiç bir nodelarınında dolu olmadığını öğrendiydik.O zaman içimden keşke kapansalar demiştim.Memur zihniyetiyle iş yapıp makale çıkaramayan bide çıkarmak isteyenede köstek olan bi kuruluş.Kapansınlar, harcadıkları elektriğe yazık. Bazı bölümler sırf bu yüzden kendi ödeneklerinden hesaplama serverı kurmaya başladı.Çerçöp sistemler ama en azından lazım olunca tepki verebiliyolar.Sonuçta nasayı hacklemeyecez. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ole deme ne counterler donmustur oradalarda bee.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 oyle degil olaylar :) ama anlatmam dogru olmuyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 fizban said: Uhem kapanmiyo. Ben openfoam code saturne vs bilirim ne sorcan? Elimde 24 İşlemcili 256GB ramli sınırsız Diyebileceğim Storage li makinalar var şuan 1 senelik elimde napsam diye düşünüyorum da hepsi GPU lu dedicated makinalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Vpn isine gir tam zamani su aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar