lisantus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 selamlar xpc almayi düşünüyorum yerim dar oldugu için ama pcıe desteyi yok ama diyer herseyi destekliyor ddr400 serial ata agp8x fln fln buna p4 3.4 ht islemci 2048 ddr400 ram ati rodeon 9800pro takicam oyun delisiyim peki sart mi acep yeni pc alarin pcıe olmasi sizce??be ne gibi avantajlari var pcıe şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ati readon 9800pro agpnin bikac kati iyi performans alirsin pci-e gf 6600gt'den oyle soyliyim. yeni pc toplayan oyun delileri icin sart artik.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yapma be üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 sana onerim o intel 3.4e verecegin paraya aciman ve gidip bi amd 64 3200 falan alman. bide guzel bi board alirsin pci ekran kartina olmaz demeyen, gf 6600gt pci-e 240$ civari bisey zaten, 2gb da ram alirsin, ucabilirsin sonra diledigince. /edit silth ben dx 9.0c'ye gore yazilmis grafik motoru olan oyunlardan bahsediyorum ki yakin zaman icinde 9.0c desteklemeyen kartlar cop olacak, o bakimdan soyledim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 07 Ocak 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 2005in ilk çeyreğinde VIA yeni bir yonga seti çıkarıcak.PT890 yongası ile hem AGP hem de PCI Express portlarını tek platform üzerinde sunacak.Ayrıca yeni yonganın dual chanel DDR ve DDR2 desteğide bulunuyor.Bunun çıkmasını bekleyebilirsin ama artık yeni bir pc kurucaksan agp slotlu board tavsiye etmem artık son çıkan kartların hepsi PCI Express istiyor.ATI Radeon 9800 Pronun performansıda bir yere kadar.O zaman değiştireyim diceksin bunu bütün güzel kartlar PCI Express isticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 iyide abi ben mini pc istiyorum onlarinda pcıe desteklisi yok iste ama bu durunda yine koca kasalara kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bu mini pc dediklerin Shuttle mı onlarda pci express var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ufak bir araştırmayla sana bir site buldum burdan kendi mini pcni oluşturabilirsin Mini PC Oluşturma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 büyük adamsin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 henüz pci-e uygulamalar tarafından destek görmediğinden çok etkili değil ancak o haliyle bile çok daha hızlı ve ekonomik özellikle ekran kartlarında... 6600GT , 9800pro yu eziyor. sistemi yenileyen herkes kesinlikle PCI-E bir sistem kursun.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar