Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Strateji (darkthrone)

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

Bu tür oyunların niye böle sömürülesi bölümleri oluyo anlamadım gitti bir türlü........

Bu arada human fighter yerine orc fighter açsaydın daha iyi olurdu....

[signature][hline]ICQ 151362108 MSN [email protected]
Kinetic Humanoid Assembled for Nullification and Ultimate Mathematics

[Bu mesaj Khanum tarafından 15 Aralık 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaş çok zeki orada sadece www.darkthrone.com görünüyor ama linke tıklarsanız onun recruitgi olmuş oluyhoz :-)[signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Sosyal ağlarda paylaş

biliorum zaten başka şekilde bööle bi olay başıma gelmişti. artık linkte ne yazdıına diil, mozillada sol en aşşaıda ne yazdıına bakıorum sürprizle karşılaşmamak için..

hoş, düzgünce söölese tıklardım, yani bana ne yararı ne de zararı var. ama bööle yapınca inadına tıklamadım..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dungeon_Master, 15 Aralık 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
biliorum zaten başka şekilde bööle bi olay başıma gelmişti. artık linkte ne yazdıına diil, mozillada sol en aşşaıda ne yazdıına bakıorum sürprizle karşılaşmamak için..

hoş, düzgünce söölese tıklardım, yani bana ne yararı ne de zararı var. ama bööle yapınca inadına tıklamadım..
töbe yarabbi ya dicek birşey bulamıyorum, uye olsan NEolur olmasan NEolur[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK!
Sosyal ağlarda paylaş

human fighter daha mantıklı geldi bana bende hummy fight oldum Rıza bu arada senın linkinden register oldugumdan 10k altın 10 citizen kaptın sanırım hadi iyisin yine :^)

bu arada turn ları nası kullanıp level atlicam bi mok anlamadım level felan atlayamıom? ;^(

[Bu mesaj Erutan tarafından 17 Aralık 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
said:
daverc, 16 Aralık 2004 00:09 tarihinde demiş ki:
madem farketmiyo , ne diye cakalllık yaparsin be pokemon :)

*!kendisi yememistir , mutlu ve mesuttur*

Xuahaha +1 diiceklerimi demiş..

Hem nie kendini paralıosun şimdi; üyelikle de alakası yok, sana bi yararı oluo tıklayınca..[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...