Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaşlar bakın simdi, Bi maillist indirdim,ayarlarını yaptım,ftp den web'e attım. /Deneme klasörüne attım,şimdi birde deneme.html yaptım,deneme.html'den Default.asp'ye link verdim. buraya kadar tamam,default asp açılıyor,default.asp'den admin/default.asp'ye link var,buna tıklayınca admin klasörü içindeki default.asp'yi hiçbişekilde açmıyor.Görmüyor dosyayı. Ne link kırık,yanlış,ne başka bir problem var,aynı klasöre atıp yolu değiştirip denedim,yok hiçbişekilde hallolmadı nedir bunun çözümü delirmek üzereyim![signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bazı sunucularda büyük/küçük harf ayrımı var Default.asp falan yapmışsan sorun çıkmış olabilir mesela. onlara bir baksan?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Onlarada dikkat ettim. Fark etmedi.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar