Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Selam, Gitar 2006 endonezya üretim.Baya nadir,ev içinde kullanıldı.Genelde ayaklık üzerinde yatış pozisyondaydı. Geçen hafta, entonasyon,köprü ayarı yapıldı,telleri değişti,volume, tone düğmesi sağlamlaştırıldı.Cillop gibi kullanıma hazır şuanda :) Gövdenin arka tarafında ufak sayılabilecek bir çatlağı var.Onun dışında klavyes,,sapı vs gayet temiz durumda.Çatlağın oldu kısım ile ilgili 2 foto var. Ha bir de fotoğrafdaki ritter junior kılıfıda veriyorum yanında. Pati fiyatı : 400tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 rg370 vardi arkta aynı beyaz cok rahat klavyesi fln alin kullanin kefilim ben gitara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Valla kendi gitarım diye söylemiyorum , klavyesi cidden çok rahattır. Mekan Ankara bu arada.Her şehire kargo ile gönderebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 350EX var bende. Çok rahat gitar. Fiyatta çok iyi. edit: Ki EX'in sıfırı 1200 olmuş. Temiz fiyata satayım ben sdf. Zamanında $'a değil de gitara yatırım yapmak lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar