Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

toys r us da ps2 350 Ytl

guano

Öne çıkan mesajlar

EVt Bugun bende baktım toysrus da yeni model çok ince ps2 ler 350 milyona satılıyor hemen çipleride satışsa çıkmış merak ediyorum acaba bazı 400-450 milyona ps2 satan dükkanlar şimde eski modeli kaça satacak ama asıl anlamadığım ahala bazı sitlerde insanların kullanılmış ps2 ler 400-500 milyon vermeleri[signature][hline]They say unto me,
"Who art thou?"
And they say unto me,
"What is thy name?"
[And I reply],
"Sept-kheri-nehait-ammi-beq-f" is my name.
Then they say unto me,
"Advance straightway on the city which is to the North of the Olive Tree. What dost thou see there?"
Sosyal ağlarda paylaş

Yukardaki arkadaş doğubank demiş bence sirkeci tekeli artık çok eskilerde kaldı yeni market türü zincirlerle ps2 dahil bir çok ürün artık carefour metro gibi yerlerde doğubankdan çok ucuz ve şu an bazı uyanıklar bu toysrus larda 350 milyona satılan yeni ps2 yi 650 milyona satıyor .
Sosyal ağlarda paylaş

benimkiler bana hem yılbaşı hemde doğumgünü hediyesi olarak aldı ama 350 ytl olan büyük kasa. küçük kasa 395 ytl. ayrıca fiyat farkı sadece burada bitmiyor. 4-5 senedir oyun aldığım bir dükkana sordum çipini ve adam büyük kasa ile küçük kasa arasında 50$'lık fark olduğunu söyledi (biri 60 diğeri 110). ayrıca kadıköyde 90$'a takıyorlarmış dedim ama adam kalitesiz çip takıyorlar falan dedi. kalitesiz çip bazı oyunları okumuyormuş ve kısa bir süre içinde lensi bozuyormuş. bende sağlam bir para bayılıp mini minnacık konsolumu sağlama alacağım :)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...