Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gözlüğünüzü ortalıkta mı unutuyorsunuz? piercing gözlük!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 06 Ocak 2005 16:04 tarihinde demiş ki:
- Abi bi versene gözlüğüne bakayım

*!tutup almaya çalışır*
- Dur be ne yapıyosun?

- ya bi bakıcam

*!caaart*
gittiiii...

asdhsdaahua hahahahhaha ahahahabna *kopar*
var böyle öküzler:D[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
o diil de cd ve diskete bakan insanları anlamam ben. adamda optik reader filan var direk ne var içinde görüyo sanki... ehue.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
Zaten gözler bozuk bide horace'nin gösterdiklerini takdımı eleman küçük bir darbede yada olası birinin gözlüklere bakma çabası içinde saldırması dahada vahim hale getirecektir.
Lens en mantıklısı yada onun yerine 18 yaş üzeri iseniz lazer tedavisi gerçekten süper.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
Sana bi çakarım gözlüklerini lens yaparım tarzı bir muhebbetin varlığı aklıma geldi.Piercing gözlük takan bi elemanın böyle bir olayla karşılaşmasının sonucunda çıkacak sonuçları tahmin bile etmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Valla, Laurence Fishburne(Morpheus) gibi gigantik burun olsa, burun üstüne koyulan gözlükler tercih edilmelidir bunun yerine :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
bence :horace:'de kullanıor ama bu kadar mesajdan sonra saklıor :p[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
al 1'de buradan yak

Mesaj tarihi:
ilk okul 4 ten beri yaklasık 12 ~13 senedir gozluk takarım ama boyle sacma sapan bi gozluk olayı gormedim. Ayrıca Tek bir taraftan vucuda değiyor tek bir tarafta hareketsiz mesnet olusuyor dönme olayıda yok ne kadar hafif olsa isterseniz titanyum cerveve organik cam olsun ağırlığı ve kullanan kişinin yaptığı hareket mahvedecektir derisini. Haraketle birlikte mesnet noktasına etkiyen kuvvette artacaktır :) Ayrıcana gunes gözlüğü fln takanlara bile ibretle bakıyorum. Gözlüksüz olmak varken. Vitrin arkasından bakmaya ne kadar hevesli insanlar.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.

[Bu mesaj Endoret tarafından 06 Ocak 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Üflemeli el kuratma makinasından sonra yüz yılın en gereksiz icadi seçiyorum...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
hahahah alexi süper :D[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Mesaj tarihi:
Çok iğrenç çoküstelik yakışmamız illa gözlükte sap olması gerekmez ( bkz Morpheus )[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
  • Yeni Oluştur...