zamo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Disney'in yeni animasyon filmi.Güzele benziyor.14 Ocak'ta Trde vizyona giriyor ama yurtdışında gösterimde ve baya ilgi çekmiş.Seyredip yorum yapabilecek var mı?Şimdi torrentten indiriyorum ben de. P.S:Arama yaptım fakat bulamadım umarım açılmamıştır daha önce.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bu 1 Bu 2 Neyse sağlık olsun fazla topic göz çıkarmaz :) [signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young [Bu mesaj Sensible tarafından 06 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Çok ilginç. Incredibles yazınca çıkıyor ama incredibles yazınca çıkmıyor[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 İzlenesi bir yapım,spoiler olmaması için bir şey soylemek istemiyorum ama bu türü sevenler izlesinler.[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.* [Bu mesaj Azure_Knight tarafından 06 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 said: Sensible, 06 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki: Çok ilginç. Incredibles yazınca çıkıyor ama incredibles yazınca çıkmıyor search olayının bugını buldun galiba. bende farkettim. açtığım topicleri infernal_reborn diye aratırsam çıkmıyor ama Infernal_Reborn diye aratınca çıkıyor[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki: redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Türkçe tabanlı bir site olduğundan paticik ve ı ve i başka harfler olarak kabul edildiğinden oluyor sanırım.Ben incredibles diye arattım çıkmadı sanırım ıncredibles diye aratırsam çıkar.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar