Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Incredibles

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Disney'in yeni animasyon filmi.Güzele benziyor.14 Ocak'ta Trde vizyona giriyor ama yurtdışında gösterimde ve baya ilgi çekmiş.Seyredip yorum yapabilecek var mı?Şimdi torrentten indiriyorum ben de.

P.S:Arama yaptım fakat bulamadım umarım açılmamıştır daha önce.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Mesaj tarihi:
İzlenesi bir yapım,spoiler olmaması için bir şey soylemek istemiyorum ama bu türü sevenler izlesinler.[signature][hline] *Dünya bir gündür,o gün bugündür.*

[Bu mesaj Azure_Knight tarafından 06 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Sensible, 06 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki:
Çok ilginç. Incredibles yazınca çıkıyor ama incredibles yazınca çıkmıyor

search olayının bugını buldun galiba.
bende farkettim. açtığım topicleri infernal_reborn diye aratırsam çıkmıyor ama Infernal_Reborn diye aratınca çıkıyor[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..
Mesaj tarihi:
Türkçe tabanlı bir site olduğundan paticik ve ı ve i başka harfler olarak kabul edildiğinden oluyor sanırım.Ben incredibles diye arattım çıkmadı sanırım ıncredibles diye aratırsam çıkar.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
  • Yeni Oluştur...