Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 arkadasımın pc ye adsl usb modem aldım altacel speedtouch 330 bagladım ve internette herhangi bir islem yapmasam da upload 64 de cakılı duruyor yane tavanda. Download cok zayıf sayfalar acılmıyor hatta adamakıllı . Baglantı tipi 256/64 . Bilgisayardan kaynaklanan bir sorun sanırım bir fikri olan var mı arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 protokol ayarlarında sorun olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 protokol ayarlarından kastettigin nedir acıklayablirsen yardımcı olursun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 PPPoE LLC ben bunu kullanıyorum Zoomda arkadaşın Incada başka bir protokol kullanılıyor.4440375i modemini söyle onlar sana protokolünü söylerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Anladım protokol ayarlarında hepsini denedim acıkcası :) bir süre sonra dedigim gibi sıfır oluyor baglantı nerdeyse , neyse ben destek hattını bir arayayım sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar