littlebitpinti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 buyuk oyunlar disinda bir tane oyun alayim dedim. child of light ile transistor arasinda kaldim. siz hangisini onerirsiniz? ikisi de cok guzel duruyor.
littlebitpinti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Seru said: uplay var child of light'da. nasil bir sey abi o? transistor'un open world olmasi guzel duruyor ama evren olarak da child of light iyi duruyor bilemedim.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Transistor (tu) Child of light çabuk sıkıyor. Ben bitirmeden bıraktım. Özellikle dövüşler çok monoton.
littlebitpinti Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ya bilemedim halen. child of light'in atmosferi daha cok cekiyor beni. miyazaki kokuyor etraf.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Oyundan dövüşü çıkarıp sadece adventure tarzı bi oyun yapsalarmış evet çok güzel olurmuş ama dövüş sistemi bayık.
Öne çıkan mesajlar