Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir insan evladı neden paper mage olur ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben bi ara sapıtmıstım frp tarzına sanırım 120-150 gunde 45 tane kitap okudum

ejderha mızrahı serisi
ölüm kapısı serisi
vs.vs.

ama hatunların hakkını vereyim süperler. ben yüzüklerin efendisinden okurken sıkılıp bırakmıstım ama bunlar sürükleyici çıktı BENCE :)
Mesaj tarihi:
LOTR bende bıraktım çok detay ve çok gereksiz ayrıntı yapmışlardı! Bizim daha bilmediğimiz ne kitaplar vrdır:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
ehe 2 dipnot daha ekleyim 1-kitapların basım tarihlerine copright haklarına dikkat ettiysen kitaplar avrupada bizden 7-8 yıl once çıkmıs :))))) en azından öyle hatırlıyorum

2-ejderha mızrağı serisini m.weis ve t.hickman meshur etti sonra geri çekildiler sanırım su an 60 dan fazla kitap var ve hala çıkmaya devam ediyor kaç kitapta bitcek allah bilir

[Konuyu dağıttım için diğer arkadaslar kusura bakmasın ]
Mesaj tarihi:
Eeee.. Şey bişey sorucam. Yazılanları okurken ben bu başlığı hangi konuyla ilgili açmıştım onu unuttumda..
Bu başlığın konusu neydi? Biri hatırlatıverirmi :-p :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
said:
xx2xx, 05 Ocak 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Tabi bide şu var tüm büyücü tasvirlerine bakarsanız. Büyücüler fiziki olarak dayanıksızdır. Örnek Ejderha Mızrahı Serisi Raistlin Majere ( Fiziki olarak zayıf ama tanrıları yenebilecek kadar büyü kudreti olan ölümlü :)

abi o ölümsüz olmadımı son kitapta?? Kaos baba etrafı dağıttıktan sonra. Tanrılar Başka bi dünya kuramaya gittiğinde paladine onuda almamışmıydı? Ama ne yarata bilen nede yok edebilen bi tanrı. Sadece ölümsüzlüktü onun mükafatı diye hatırlıyorum:/... Kaos deyince yaratıklarıda aklıma geldi O hiç birşey Yaratıkları vardı ya onlar süperdi:)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
bence kitapta aydınlamamış bi sürü konu var :)
ama seninki bunlar arasına pek girmiyo sanırım . Dünya yaratmaya gittiler bak bu doğru :)

aydınlatılmamış konular; Mesala raistin cehennem kapısından palin için geçtikten sonra büyü gücümü kaybettim diyordu. Ancak Caramon alkolik olmaktan kurtulduktan sonra palidin için kuleye giderken aralarında söyle bi konusma geçiyor

C:Artık hiç büyü yapamayacak olman kötü şimdi çok işimize yarardı (kaosla savaşı kastediyor)
R:Caramon ben son zamanlarda bir damla olsa bile bira içtiğini gormedim
C:bıraktım.
R:.
C: Bir damla bile ağzıma sürsem tkr eski duruma geleceğimi biliyorum.
R: Bak iste aynı olay senin için alkol benim için büyü :)

EEE bu durumda raistlin büyü gücü var ama kullanmıyor anlamı çıkıyo :))
Mesaj tarihi:
Banada kötü gibi geliyor. Ve kitap yanında sadece kitapın asıl karakterleri vardı hep ve onlarada kötülük yapmadı. Mesela Raistlin kulede Canlı yartıklar yapmaya çalışmıtı hatırlarsın. Dalamar, Steel Brightblade i Komutanıyla kponuşmak için soktuğu odada. İsimilerini yine unttum:D Bence iyi bir insan Öyle bir şey yapmaya çalışmaz. Belki biiraz da hata var:DD Çünkü Raistlin gerçek dünyada büyü yapamayacağını bilerek geçti kapıdan diyte hatırlıyorıum.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...

[Bu mesaj SteelBB tarafından 06 Ocak 2005 14:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ehe :)) bak ordaki olaylara bakarak bu adam kötü adam demiyom kitapta ne diyodu "hatasını görerek kötülükten döndü" :P

işte takıldığım olay. Raistlin tüm tanrıları yenerek tek tanrı olmayı başarıyor. Ama bu savaşlar sırasında tüm dünyayı yada dünyaları yok ediyor. sonra hiç birseyin tanrısı olarak hiçbisey olup kendi içinde yok oluyor. ironik :)

Sonuç itibariyle kendi durumunda kazanmanın aynı zamanda kaybetmek olduğunu anlıyor. Ve daha azla yetiniyor

bence bu onu iyi yapmaz !
Mesaj tarihi:
Normalde ücretli serverda oynuyordum 79 Level Assasin The Steelskin . Steelskins lideri . Bazen bakiyorumda bazılarınız harbi yazıyor . Bak şimdi Mesela Kalluga valley da Meganthreon öldürüken Ice Mage sin . Normalde Bir mage in Yapabildiği büyünün 20 kat fazlasını yapabilirsin (fire blast dışında int den alir damage i ) Sen mesela savaştasın ve Lightning mage lerden biri sırf sana counter yapiyo eğer paper değilse zaten anlami yok kendi için kötü. Ama zaten Defans isteyenler mage i düşünmesinle hiç bir şekilde Bir rogue veya wariror a karşı melee olarak şansınız yok..
Mesaj tarihi:
Sen ne kadar cok sey biliyormussun öyle bakim.biraz daha kassaydın da 90 olsaydın.Fireblast ta intten alır evet vay be neler varmısta biz haybeye ince hesaplar yapıyomusuz.
  • Yeni Oluştur...