Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bence paper magelik psikopatlık. "Ağbi kodummu osurtucam, yedimmi oturcam" diye düşünmek nasıl bişidir ya. 10 tane dts çatır çatır kesion, sonra gelio bi uruk blade arkadan üflüyo ölüyosun, resser yoksa kazandığın exp in 2 katını veriosun. Mantık neresinde bunun ? Bide int vermiosun silah alamıosun. Silahı olmayan bi adam level 50 ye geldimiydi ne yapabilirki? Cıscıbıldak dolaşcan ortalıkta.. Anlamıom anlayan varsa anlatsın. Cidden anlamak istiom.. Saygılar efemmm..[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bugün oyunda lvl 61 flame paper mage vardı. Lag vardı. blade 2 koyuyodu eleman yatıyodu. 4-5 kere öldü galiba sonra partiden çıktı gitti. Eleman lagda olduğu için blade yi geç görüo, blade gelio buna 2 tane silleyi yapıştırıyo eleman uzanıyo yere. EE ne anladım peki ben 1 vuruşta 2 katı damage vermekten ? Kıytırık blade alıyo gidio level 61 karizmasını... [signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler) [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 05 Ocak 2005 04:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Xigde 43 priesti bıraktım,44 archerıda bıraktım simdi paper mage actım. 1. masrafsız 2. güzel hasar veriyo Bence 2si yeterli zaten. Al üzerine lvl1 goblin set yda lvl1+6/10mp set eldede +7 wizard/56 yada uniq bulabilirsen. Deniycem bakalım ne olucak.Oyunun sonuna kadar sarı robe giymek kasarsa kasar bitek :)
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bir pager mage olarak derim ki hp yükselsin diye güçten vazgeçmez pek zevkli gelmiyor işin neticesinde bu oyunda psikoptalık zati var insan hayvan yaratık ne bulursak kesiyormuyuz? Kesiyoruz ! hp çok mu düşük buluyorsun. Çözüm olarak ben +1500hp scroll kağıdından kullanıyorum buffer olmasa dahi hp 1850-1900 (lvl 44) Bir orc savaçının aynı lvl de hp si kaç sanırım onunda aynı düzeyde. Kim daha keyif verici bence pager mage.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Güç abi güç. Bi paper warrior olmak kadar saçma bir şey varsa bi mage in bence defansını ahım şahım yapması da saçma biraz. eğer bi mage ona doğru gelen warrior ı yada rogue gelene kadar öldüremiyorsa ne işe yarar? Defansı kaç olursa olsun yanına gelen onu her şekilde öldürücek. maksat yanına yaklaştırmamak. TAbi bu benim düşüncem.[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bir mage ister paper olsun ister olmasın. Eğer yanına gelene kadar warioru yada rouge öldüremiyorsa isi zor :) lvl leri birbirine yakınsa sonuç hiç değismeyecek mage ölecektir. En azından paper olup bi sanş yaratıyoz
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 :P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tabi bide şu var tüm büyücü tasvirlerine bakarsanız. Büyücüler fiziki olarak dayanıksızdır. Örnek Ejderha Mızrahı Serisi Raistlin Majere ( Fiziki olarak zayıf ama tanrıları yenebilecek kadar büyü kudreti olan ölümlü :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İstisnalar kaideye alınmaz:P Raistlini bu işe karıştırma:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Dalamar ı verelim :)) o da fena değildi hani (Kara elf . Elflerin gururunu yenip sehrine dönebilen tek kara elf :)
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ben onun yerine sevgilsini tercih ederim adı şimdi aklıma gelmiyor:P E bide çömez Palin vardı onuda unutmamk lazım:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 :) Şu mükemmel yaratığın ismi USHA mıydı? baya oldu okuyalıda:D Hani Altın gözlü falan:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 palini salla lord soth u tercih ederim. Emrinde ölümsüzler ordusu dokunusları bile öldürmeye yetiyo. Dikkatini çekerim Büyücünün emrinde ordu :))
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 E biliyorsun bende onlarla aynı ordudayım:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ushaydı evet raistinin kızı olu olmadığına açıklık getirilmeyen palinin aşkı :P ha bu arada lord soth un ordusundasın ha bi alıntı yapayım belki hatırlarsın. Raistinin kulesinin etrafındaki ormanlıkta kitara lord soth ve raistin var :P Lord : Ben ki bi dokunuslarıyla yasayanları öldürebilecek bir ordunun, bir köyü sadece bakısımla tamamen küllere çevirebilecek, düşmanımın önüne buzdan dağlar dikebilecek kadar kudretliyim ama . Bir USTA gorduğumde onunde eğilmesini bilirim :P ( böyle bisiydi okuyalı 2-3 sene oldu )
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Olay bu! BAk burdan okuyunca bile gözlerim yaşardı:P EST SULARİS OTH MİTHAS bence oyundaki tek unutlmicak cümle:)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ama dikkatini çekerim ordu komutanı ( büyücü) sadece büyücü önünde eğiliyor. :Pp
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İlle Raistlini öne çıkarcan dimi:D Bu arada TAS amcanın gerçekte olduğunu düşünsene bi:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Öne çıkarmama gerek yokki en karizma kişi raistlindi. Her ne kadar sevilmesede herkesten bir parça tasıyordu. Açık sözlü vs. :)) tas amcaya gelince varya süper bi caracterdi :))) taserof burturof öyle bisi :Pp ölüm kapısı serisini okudun mu ?
KaKsi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: SteelBB, 05 Ocak 2005 13:35 tarihinde demiş ki: eğer bi mage ona doğru gelen warrior ı yada rogue gelene kadar öldüremiyorsa ne işe yarar? Defansı kaç olursa olsun yanına gelen onu her şekilde öldürücek. maksat yanına yaklaştırmamak. TAbi bu benim düşüncem. Dediğin çok güzel bi şi... benim warrior lvl35 te ve dungeon da 45lvl mageleri çatır çatır kesiyom... hatta bi kaç gün önce 3 tane birden saldırıyodu. İkisini indirdim ama 3. ye hp yetmedi... Orda da hp potion harcamak manasız :D
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İşten okumaya vakit yok:( o nu da hangi ara okudum hatırlamıyorum:D Ama okumaya çalışıcam onuda. Ni DM arkım var Bi kütüphanesi VAr akıllara Zarar:D Bu arada osmanlı zamanıyla ilgili bi senaryo yazıyor Sanırım yakında FRP ye tekrar başlıcam:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya ben bazen hırs yapıyorum. AByss girer girmez saldırmaya başlıyorlar AMma çok düşman edinmişim orda meğerse.:D 3. kattayken falan bazen kullanıyorum. Sonuçta eğlence giden coin olsun:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 05 Ocak 2005 14:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar