Kitty_Mordurn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Avalonda oynuyorduk arkadaşlar buraya geçti ben de geçeyim dedim. Her zaman mage rulez. Yakında sinemalarda..... Saygılar Sevgiler (Avalondakilere Selamlar)[signature][hline]Hatalıysam inip konuşalım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hosgeldın bence warlock rule :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitty_Mordurn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Çok teşekkürler ama ben avalonda anladımki ben necro combat acmıstım ilk oyuna başladığımda ben o charıma harcadığım parayı ,saati,emeği mageye harcasaymısım süper mage olurmuşum.:) Bakalım Avada kısa sürede iyi öğrendim buadaki playerlar ile nasıl action yapacaz...:P[signature][hline]Hatalıysam inip konuşalım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hoşgeldiniz hemen oyunla başlamaşsınız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kitty_Mordurn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Aranızda olamk isterdim ama olmadı zor geldi bu gemi meselaesi falan alışmıştım Avada cayda çayırda kasmaya kasamam kolay kolay arada sırada arkadaşımın charı ile takılırım.Action güzel ama kasmak zor burada.Skill gain kolaymış ama gemi meselesi eksen falan kafam karıştı. Arada Drekos Hellblade ile takılırım Saygılar Sevgiler[signature][hline]Hatalıysam inip konuşalım... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.