Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Bir şarkı var sözlerini de yarım yamalak biliyorum unutmuşum, adını da unuttum. Çok bilindik bir şey, yardım ediin. Giriş kısmında "Some people call me the gansta of love, some people call me Maurice" gibi laflar var. Nakarat kısmında da "Cause I'm a joker, I'm a smoker, I'm a midnight talker... play my music in the sun. I'm a sinner, I'm a bilmemne" diye gidiyordu. Neydi bu şarkı?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Steve Miller - The Joker[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Çok sağolasın, kaç gündür kafama takıldı, bulamıyordum bir türlü. İndireyim de dinleyeyim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 böle bazı sözlerini bildiğin şarkılar varsa google dan arat kesin bulursun..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ben öyle buldum zaten :)[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Öne çıkan mesajlar