Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 kedi mrk etme kimsenin .ötü yemez +1 yazmaya bone bu sever de ...er de[hline]Not: Chem msg atma! Chemical, 05 June 2003 02:53 tarihinde demiş ki: neblim atlıoz işte Forum dimi burası? yoksa özelmi konuşuyorsunuz? etrafa açık bi forum burası dimi? e altına not koyun chem mesaj atma diye --- Ra_d, 04 June 2003 23:37 tarihinde demiş ki: zed ye beni...:) --- [Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 athe pepelek fm acalım diye emretmiş pati fmi zor acarız :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 +1 bone davası için, dolma parmaklara son pati fm fena isim değil aslında, istasyonu açtık mı rakip tanımayız ama sağlam host lazım Gimli Bonepart Emaleth Dark-Dr bu 4'lü DJ tayfası olursa, dünya çapında ismimiz duyulmazsa şaşarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 http://www.radyobiz.com eahuaeh :) arkadaş söledi az önce.... dalı vermişim.. güzel bişi[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 darktan DJ falan olmaz boneda iyi ama emaleth olursa acaip tutulur radyo ne yalan soyliyim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 emaleth olursa bandwidth yetiştiremeyiz zaten.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 :lol: ahahah :) Bekleyin 1-2 hafta sonra açıyorum djlikleri yaparsın 1024k dan ;p Net cafeden açarım Serverı sabaha kadar açık zate :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! [Bu mesaj Halfmumi tarafından 05 June 2003 04:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 o halde dark, radyonun magnus'u olsun giren insanları kicklesin, radyodan yayını bölüp araya girsin, madafaka'yı canlı söylesin lasatami, isimsiz dj olarak yayın yapsın. caine kafasıyla girsin. athe kedisini severek dinlesin radyoyu. nostalji olsun. oda olsun, buda olsun hatta.[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hepsine açık ve kabul edildi ;) eha...sadece 39 mp3 cdsini yüklemem gerek :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ehe paticik fm'in formatini bozmayin kardesim, biz takilioz 4000+lik topigimizde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yod4 b@b the k€nk, hey man! git bireyk dans yap adamım, ok€? yörünge dışında sana ihtiyaç var bab...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu... Nukem_Verite, 25 January 2003 21:11 tarihinde demiş ki: selam, ben 20 yaşında kaslı vucutlu bir erkeğim.İstanbulda yaşıyorum,kendime dostluklar kurabileceğim bir arkadaş arıyorum. asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yalan rüzgarına döndü radyo olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ehue dark dj olsun canlı telefon bağlantısı da olsun bağlanıp karizmasını yiyelim :) emaleth te şöle güzin abla tadında bi program yaparsa güzel olur :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 şu an djler kim? değişenler,çıkanlar vs den sora. bide site açılmıo gene[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mysterio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Y0d4, 05 June 2003 03:22 tarihinde demiş ki: said: karakedi, 05 June 2003 03:15 tarihinde demiş ki: said: Y0d4, 05 June 2003 03:11 tarihinde demiş ki: BonePART düzgün konus. Aşcı gider lokanta kalır. diye bi söz vardır....[hline]Magician Radio lokantalar açmak kolay ama yoda, iyi ahçıyı zor bulursun ama ;) yemek konusundan pek anlamam ama öfke ile kalkan sinirle oturur, zamanında çok oturup kalkan biri olarak söylüyorum bunu :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Karakedi benim anlamadıgım nokta ben yokken millet arkamdan atıp tutması yok yoda nukemi banlamış yok bilmemne olmuş! Ben NUKEME daha şifreyi vermedimki banliyim, keza bu gün başımıza bi olay geldi güvendigimiz bi arkadaşimiz hostunu bizle paylasan bi arkadaş adilik yaparak klasörümüzü sildi site gitti bende o saatden itibaren şifreyi degisdirip dedimki kimseye vermeyin,ve halen siteyle ugrasiyorum bide gelip bakiyorm arkamdan bi ton laf dönmüş.. ben bunu anlamadım[hline]Magician Radio Babana bile güvenme, hele bana hiç güvenme eski olayları biliosun. madem sen bana güvenmiosun ben sana niye güveniyim.. silerim zaten sende tüm siteyi sildin ama mrk etme ben hergun backup download ediorum.. Prawler da anladı sonunda, sana demiştim er geç anlayacaklar ne mal oldugunu diye, zaman aldı ama anladı. sen git ceza dinle abicim oh yeaahh carteel sert çocuğuz bizz ye ye ye yo yo yo.. [hline]Kontrolsüz GÜÇ,GÜÇ değildir.. ICQ [email protected] #MiX.gen.tr# Forumları Admin Mixer MiX Editör olmak için ICQ'ma gelin... [Bu mesaj Popeye tarafından 05 June 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 demek yoda burayada gelmis O siteye yaptigini unutmadik yoda efendi umarim adada bu konuları konusuruz.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Adada elinizden geldiğince tartışma çıkarmamaya çalışın lütfen... Çünkü orada birçok kişi arasında birçok farklı konuda geçmişten gelen büyük gerginlikler yaşanacak... Bi kez işin ipi koptumu herkez birbirine girer. Ben Dahil!!![hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu adam geliyormu adaya?[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yoda niye banlandı onu kaçırdım ben ?[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 onu bonepart a soracanız walla bizde bilmioz nie banlandıını :P[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eheue sen nası bilmiosun abi ? hadi ben gazete okudum kaçırdım olayı da...[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ya bırakın bu adamı ya.. En kralı paticik. Aramıza sızan bu münafık yılanın başını ezdik hep beraber işte.[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yaşasın Paticik ! Paticik için 3 kere ! Oley ! oley ! oley ! :D[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 nukem ben konusalım dedım baska bısey deıl.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar