Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Güzel bir oluşummuş valla, gecenin şu saati bile dj'i var ? DJ'inin olması yanında, süperde şarkı seçiyor.. Çalan şarkı, çok yakın arkadaşıma gitsin benimde, doğum günüydü bugün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ohoo daha nukem var sırada[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Kaça kadar devam ediyor yanın, dj'ler kimler Site neyim bir şeyleri var mıdır bu gençlerin? İstek nasıl yapıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 site açılmıyor şu an ama galiba ? tek bir icq mu var ? varsa nedir ? genel bir bilgi verin uleyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şu an kim çalmakta smog çalıyo hoşuma gitti kendimi amerikada çölün ortasında gidiyo gibi hisettim[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ikiyol isimli dj çalıo[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lol magıcıan fm de guzel sarkılar calan zaten bi tek ikiyol var. normalde bole diil yani. ozellikle biri varki punk calıyor 20 dakikadan fazla dayanamıyorsun. zevk meselesi tabi punk sevende vardır elbet. yoksa bile eninde sonunda olur :) hakkını yemeyelim tabi bonepart da iyi calıyor ama bonepart çok istek parca yayınlıyor. hoş zaten bonepartın asıl ozelligi sarkılar arasındaki dialoglar :) saolsun bugun programına başlamadan önce de super bi hikaye anlatıp dumur etti beni. ne diim bone sewiom seni bildiin gibi diil yani, elime düşme :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 desene biz iyi yerine denk gelip, çok abarttık o zaman bone'un programıda bir dinleyip, çekilelim kenara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ikiyol'u tebrik ediyoruz o zmn son 3 şarkısına denk geldim smog ve unbelievable truth iyiydi baya rhcp çok popüler kaçtı tebrik ediyoruz ntv'de formula sunan bayanın konuşmasına benziyo konuşması istek nası yolllıycam ben şimdi ona[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 senın bugun caldıgın "mazaretim var" yeter :) noumaya ithaf ettin ya :) koltukda yerlere yattım çok saol valla ihtiyacım olan bi andı :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 eee bone farkı kedi[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 nukem den de iyi bi performans bekliorus ben isteimi yaptım bile[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Bu ne hoca herkesin yorumu bir farklı, tartışmalar bile çıkmış radyo hakkında Ben nubi kaldım galiba Neyse nukem, istek parçalar gelecek benden ama listeyi bilmiyorum. ne yapacağız ?[hline]There, look, the willow clings over the river, like a person who bows down, crying for the lover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 evet nukem, pati forumlarının spor bölümü senle gurur duyuyor diycez güzel bir performans bekliyoruz senden :) istersen ben bi iki sarkı istiim senden simdiden.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bone birgün nickimi doru sölicek die umuyorm :p metin belgesi metin dosyası deil ehehe[hline]:rock:There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... :rock: :tebrikz: :yapma: sakın lamlerlik yapma :yapma: BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 icqya gel bi istek parcam var benim :)[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 icq'nu açta gelelim hakkatten, off oldun aniden yazacaktık yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 nukem bi gözün icq da olsun ben sana taktik veririm arada[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Magic abi ugrasma daha kolay bisi anlatiim sana... simdi soyle bi olay war aciosun playlistini istedigini caliosun radyoymus buffermis dert yok tasa yok... sonra sarki aralari icin boneparti dinlemek istersen radyoyu acarsin o ayri :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 şarkı giremedi ya[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 huoopp makinisstt alooo ses yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 walla hell, o duruma başvuracağım bu gidişle zaten :D 10 dakikadır cızırtı dinliyoruz netekim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ee nukeme baksın biri ya bişi oldu adama galba[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 hah geldi[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 lol be dagger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar